Δένδιας: Στο πεζοδρόμιο οι διαδηλώσεις - Δεν θα κάνουμε πατίνι τη ζωή των εμπόρων [βίντεο] - iefimerida.gr

Δένδιας: Στο πεζοδρόμιο οι διαδηλώσεις - Δεν θα κάνουμε πατίνι τη ζωή των εμπόρων [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στο... πεζοδρόμιο θέλει να στείλει τις μικρές διαδηλώσεις που γίνονται στο κέντρο της Αθήνας ο υπουργός Δημόσιας Τάξης Νίκος Δένδιας, με το σκεπτικό ότι «δεν μπορούμε να κάνουμε τη ζωή του εμπόρου και του καταστηματάρχη πατίνι με το να διαδηλώνουμε στο δρόμο».

Σε δηλώσεις του στην τηλεόραση της ΝΕΤ, ο κ. Δένδιας τόνισε ότι το συγκεκριμένο μέτρο δεν αφορά τις μεγάλες συγκεντρώσεις που θα εξαγγέλουν και θα πραγματοποιούν ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ, αλλά μικρότερες που γίνονται στο Σύνταγμα, με αποτέλεσμα να παραλύει το Κέντρο.

Τέλος, ο κ. Δένδιας χαρακτήρισε «ήρωες» τους άντρες της ΕΛ.ΑΣ οι οποίοι καλούνται να εκπληρώσουν δύσκολο έργο με πολύ χαμηλό μισθό και τόνισε πως «το σχέδιο αναδιαμόρφωσης της Ελληνικής Αστυνομίας θα κατατεθεί το αμέσως προσεχές διάστημα».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ