Υπ' ατμόν ο Δώνης στον ΠΑΟΚ – Σενάρια για Γιοβάνοβιτς - iefimerida.gr

Υπ' ατμόν ο Δώνης στον ΠΑΟΚ – Σενάρια για Γιοβάνοβιτς

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο αποκλεισμός από τον Αστέρα Τρίπολης έφερε στο προσκήνιο θέμα προπονητή στον ΠΑΟΚ. Η διοίκηση και πιο συγκεκριμένα ο μεγαλομέτοχος Ιβάν Σαββίδης φέρονται να έχουν χάσει την εμπιστοσύνη τους στον Γιώργο Δώνη, αφού θεωρούσαν δεδομένο ότι ο «Δικέφαλος» θα βρίσκεται στον τελικό του Κυπέλλου.

Η αποτυχία του Ελληνα τεχνικού να οδηγήσει την ομάδα στη διεκδίκηση του τροπαίου φαίνεται πως θα του στοιχίσει και την θέση του στον πάγκο. Το κλίμα για τον Δώνη ήταν έτσι κι αλλιώς βαρύ, αλλά πλέον η κατάσταση μοιάζει μη αναστρέψιμη. Λέγεται, μάλιστα, πως υπάρχουν σκέψεις για άμεση απομάκρυνση του Γιώργου Δώνη προκειμένου η ομάδα να πάει με άλλη ψυχολογία στα play off.

Κάτι τέτοιο, βέβαια, θα εξαρτηθεί και από το πόσο άμεσα θα βρεθεί ο αντικαταστάτης του. Πρώτο φαβορί φαίνεται πως είναι ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς, άνθρωπος που αναμόρφωσε το ΑΠΟΕΛ και την περασμένη σεζόν το οδήγησε στους 8 του Τσάμπιονς Λιγκ. Ο Σέρβος παρουσιάζεται έτοιμος να φύγει από την Κύπρο για να κάνει το επόμενο βήμα στην καριέρα του και η προοπτική του ΠΑΟΚ τον ενδιαφέρει. Αν υπάρξει συμφωνία με τον Γιοβάνοβιτς αναμένεται να ενεργοποιηθεί από τα μέσα Μαϊου οπότε ολοκληρώνονται οι υποχρεώσεις του με τον εκ νέου πρωταθλητή ΑΠΟΕΛ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ