O γιος της Σελίν Ντιόν δοκιμάζει τα 3.000 ψηλοτάκουνα της μάνας του [εικόνα] - iefimerida.gr

O γιος της Σελίν Ντιόν δοκιμάζει τα 3.000 ψηλοτάκουνα της μάνας του [εικόνα]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την εμμονή της Σελίν Ντιόν με τα ακριβά παπούτσια φαίνεται πως «κληρονόμησε» ο γιος της, Νέλσον. Ο οποίος και λατρεύει να τα δοκιμάζει.

«Έχω σταματήσει να μετράω πόσα ζευγάρια έχω, γιατί δεν είμαι καλή στα μαθηματικά. Μπαίνω απλά στο μαγαζί, βλέπω ποια μου αρέσουν και, όταν με ρωτάνε οι πωλήτριες 'τι νούμερο;' τους απαντώ 'Δεν καταλάβατε. Τα θέλω. Σε όλα τα νούμερα που έχετε. Θα βρω εγώ ένα τρόπο να τα χρησιμοποιήσω». Αυτό δήλωσε η πολυπλατινένια τραγουδίστρια στην εκπομπή Katie σχετικά με το πάθος της για τα παπούτσια (έχει πάνω από 3.000 ζευγάρια).

Προσθέτοντας, αναπάντεχα, ότι «Ένας από τους γιους μου, ο Νέλσον, που είναι 2 1/2 ετών, περπατάω καλύτερα φορώντας τακούνια από ότι εγώ. Δεν ξέρω πως το κάνει. Απλά χαίρομαι που δεν είμαι η μοναδική στην οικογένεια που έχει τρέλα με τα παπούτσια».

O γιος της Σελίν Ντιόν δοκιμάζει τα 3.000 ψηλοτάκουνα της μάνας του [εικόνα] | iefimerida.gr 0

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ