Ένα ακόμη δισ. ευρώ μας υπόσχεται ο Μπαρόζο - iefimerida.gr

Ένα ακόμη δισ. ευρώ μας υπόσχεται ο Μπαρόζο

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πρόταση για επιπλέον ένα δισεκατομμύριο ευρώ προς την Ελλάδα, στα πλαίσια του σχεδίου οικονομικής ανάκαμψης, πρότεινε ο πρόεδρος της ευρωπαϊκής επιτροπής, Ζοζέ Μανουέλ Μπαρόζο, ο οποίος παράλληλα τάσσεται υπέρ τεχνικής βοήθειας προς την Ελλάδα με σκοπό να διασφαλιστεί η ορθολογική χρήση των πόρων.

«Πρέπει να δείξουμε στους έλληνες, ότι από τη μία είναι δύσκολο να βγουν από τη κρίση αλλά από την άλλη υπάρχουν λύσεις», τόνισε ο Μπαρόζο μιλώντας από τις Βρυξέλλες.

Με το σχέδιο αυτό, όπως εκτιμά ο ίδιος, αναμένεται να δημιουργηθούν νέες θέσεις εργασίας ενώ θα εκσυγχρονιστεί ο τομέας της διοίκησης.

Παράλληλα, αναφερόμενος στα αυστηρά μέτρα λιτότητας, στην αύξηση των φόρων και τις μειώσεις σε μισθούς και συντάξεις δήλωσε ότι, «πρέπει να κινητοποιήσουμε τους πόρους και να αποδείξουμε ότι δεν απαιτούμε μόνο θύματα».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ