Θέλετε να πιείτε καφέ με τον CEO της Apple, Τιμ Κουκ -Ευχαρίστως, αλλά κοστίζει 600.000 δολάρια - iefimerida.gr

Θέλετε να πιείτε καφέ με τον CEO της Apple, Τιμ Κουκ -Ευχαρίστως, αλλά κοστίζει 600.000 δολάρια

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τι καφέ πίνει ο CEO της Apple; Όποιος θέλει να τον... κεράσει πάντως θα πρέπει να πληρώσει περισσότερα από 600.000 δολάρια!

Ολα αυτά σε δημοπρασία για φιλανθρωπικό σκοπό. Ο Τιμ Κουκ, CEO της Apple, είναι ένας από τους διάσημους που έχουν θέσει τον εαυτό τους στη διάθεση αυτής της δράσης του ιδρύματος Ρόμπερτ Κένεντι για τη Δικαιοσύνη και τα ανθρώπινα δικαιώματα. Η δημοπρασία θα ολοκληρωθεί στις 14 Μαΐου, αλλά το ποσό έχει ήδη ξεπεράσει τα 600.000 δολάρια, ξεπερνώντας κατά πολύ την αρχική εκτίμηση για την αξία του ραντεβού που είχε οριστεί στα 50.000.

Ο Κουκ και ο «τυχερός» θα έχουν ένα χρόνο στη διάθεσή τους προκειμένου να βρουν την ιδανική στιγμή για τη συνάντησή τους, που θα γίνει στο «αρχηγείο» της Apple στην Καλιφόρνια. Το ραντεβού με τον άνθρωπο που ήταν στην τελική λίστα του Time για την ανάδειξη της προσωπικότητας της χρονιάς πέρυσι θα διαρκέσει από 30' έως μία ώρα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ