«Καμία διαπραγμάτευση με Τρόικα για τους πλειστηριασμούς», υποστηρίζει το υπουργείο Ανάπτυξης - iefimerida.gr

«Καμία διαπραγμάτευση με Τρόικα για τους πλειστηριασμούς», υποστηρίζει το υπουργείο Ανάπτυξης

Υπουργείο: «Καμία διαπραγμάτευση με Τρόικα για τους πλειστηριασμούς»
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τη διαβεβαίωση πως η κυβέρνηση δεν έχει προβεί σε καμία διαπραγμάτευση με την Τρόικα και πως δεν τίθεται κανένα θέμα άρσης την νομοθετικής ρύθμισης για αναστολή των πλειστηριασμών, προέβη το υπουργείο Ανάπτυξης. Μάλιστα, το υπουργείο τονίζει πως η προστασία της περιουσίας των πολιτών παραμένει ως άξονας της κυβερνητικής πολιτικής.

Πιο αναλυτικά, η σχετική ανακοίνωση του υπουργείου έχει ως εξής:

«Με αφορμή δημοσίευμα Κυριακάτικης εφημερίδας αναφορικά με τους πλειστηριασμούς ακινήτων, από το υπουργείο Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας, Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων επισημαίνεται ότι για το συγκεκριμένο θέμα δεν έχει γίνει καμία διαπραγμάτευση με την τρόικα. Δεν τίθεται επίσης κανένα θέμα άρσης της νομοθετικής ρύθμισης για αναστολή των πλειστηριασμών, που θεσπίστηκε στο τέλος του 2012. Αξονας της πολιτικής μας παραμένει η προστασία της περιουσίας των πολιτών.»

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ