Τα ζώδια του Σαββάτου 27 Απριλίου - iefimerida.gr

Τα ζώδια του Σαββάτου 27 Απριλίου

Τα ζώδια του Σαββάτου 27 Απριλίου
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Κριός

Διοχετεύστε την ενέργεια σας σε ζητήματα που απαιτούν δημιουργικότητα για να σημειώσετε αργότερα άνοδο σε σημαντικούς τομείς της ζωής σας. Θα επεκταθεί ο κύκλος των γνωριμιών σας, θα μπορέσετε ελεύθερα να εκφράσετε τις απόψεις και τις ιδέες που δεν είχαν τύχει ευνοϊκής αποδοχής στο παρελθόν και πιθανότατα να προκύψει κάποια επαγγελματική πρόταση. Οι ελεύθεροι θα αρχίσετε να αναζητάτε κάτι πιο σταθερό στη ζωή σας, για να καλύψει τα συναισθηματικά κενά που έχετε. Προσπαθείστε να κατανοήσετε τις δικές του ανάγκες και να μάθετε να κάνετε υποχωρήσεις μερικές φορές. Στον ερωτικό τομέα παρότι η λίμπιντό σας θα είναι ανεβασμένη δεν θα αποφύγετε προβλήματα και αντιπαραθέσεις με τον ερωτικό σας σύντροφο.

Ταύρος

Στα οικονομικά σας φερθείτε με σύνεση στο χειρισμό των χρημάτων σας και μην κάνετε καταχρήσει, για να μπορέσετε να υλοποιήσετε κάποια σχέδια που έχετε. Στην ερωτική σας ζωή, οι δεσμευμένοι του ζωδίου, θα προσπαθήσετε να επιβληθείτε στο ταίρι σας και θα ξεσπάσουν εντάσεις μεταξύ σας. Στον επαγγελματικό σας τομέα, αναμένονται θετικές εξελίξεις και πολλά πράγματα θα μπουν στη θέση τους, είτε εύκολα είτε δύσκολα. Στον οικονομικό σας τομέα, τα πράγματα θα αρχίσουν να σταθεροποιούνται αλλά θα πρέπει να βάλετε ένα φρένο στην καταναλωτική σας μανία. Το διάστημα είναι κατάλληλο για να δράσετε δυναμικά και προς όφελός σας.

Δίδυμοι

Θέματα που έχουν σχέση με την οικογένεια ή την ακίνητη περιουσία δεν αποκλείεται να σας απασχολήσουν με τον έναν ή τον άλλο τρόπο. Ο αισθηματικός τομέας υπόσχετε πολλά αρκεί να έχετε διάθεση να ασχοληθείτε με τον σύντροφό σας. Οι υποχρεώσεις για αρκετούς από εσάς θα είναι πολλές και οι ευθύνες μεγάλες. Προχωρείστε με αργά και σταθερά βήματα για να μην πληγωθείτε ξανά. Στον ερωτικό τομέα τα δεδομένα είναι λίγο αντιφατικά.

Καρκίνος

Έντονη κοινωνικότητα παρουσιάζετε για εσάς αυτή την εβδομάδα θα δεχθείτε ευχάριστα μηνύματα, τηλεφωνήματα, ή ειδήσεις. Ζητήματα που αφορούσαν τον σύντροφο ή τους συνεργάτες καθώς και οικονομικά, φορολογικά ή και κληρονομικά θέματα μπορεί να βρέθηκαν στο προσκήνιο. Ο επαγγελματικός αλλά και ο οικογενειακός τομέας θα είναι το βασικό σας μέλημα αυτήν την εβδομάδα. Προσοχή στην υπεραισιοδοξία. Το ευχάριστο είναι ότι τελικά δεν θα έχετε πρόβλημα στο να υλοποιήσετε τα σχέδιά σας και να παραμείνει η δουλειά σας σε ισορροπία.

Λέων

Είναι καλή περίοδος για να ξεκαθαρίστετε τις οποιεσδήποτε παρεξηγήσεις έχουν συμβεί και να αποκαταστήσετε τις ισορροπίες στις διαπροσωπικές σας σχέσεις. Θα πετύχετε πολλά πράγματα σε επίπεδο εργασίας. Νέες συνεργασίες και συμφωνίες που αφορούν ζητήματα καριέρας μπορούν από εδώ και πέρα να υπογραφούν με μεγάλα ποσοστά επιτυχίας. Όσοι δεν έχετε δει ακόμη κάποια ουσιαστική αλλαγή στην ζωή σας, κάντε υπομονή και θα έχετε τις ευκαιρίες σας από το φθινόπωρο και μετά. Στα μέσα της εβδομάδος θα έχετε ευχάριστες συζητήσεις ή μετακινήσεις με αγαπημένα πρόσωπα και φίλους.

Παρθένος

Από την αδράνεια θα περάσετε σταδιακά στη δράση, όλοι οι εκπρόσωποι του ζωδίου. Ίσως νιώσετε ότι βρίσκετε σε αδιέξοδο καθώς κάποιες αλλαγές δείχνουν αναπόφευκτες και θα αναζητήσετε μια μεγαλύτερη εξασφάλιση, και σταθερότητα, όπου εσείς θα θέτετε τους όρους σας. Μην αποφασίσετε να κάνετε καινούργιες επενδύσεις, γιατί θα ζημειωθείτε. Προσέξτε όσον αφορά θέματα επενδύσεων, γιατί δεν είναι κατάλληλη περίοδος για τέτοιου είδους κινήσεις. Στα εργασιακά σας θα προσπαθήσετε να δρομολογήσετε τις αλλαγές που εδώ και καιρό θέλετε να κάνετε και να βάλετε σε εφαρμογή τα σχέδια που έχετε για να την επέκταση της δουλειάς σας.

Ζυγός

Θα βρεθείτε σε ευχάριστες συγκεντρώσεις παρέα με φίλους. Κάντε υπομονή και διατηρείστε την ψυχραιμία σας αποφεύγοντας συγκρούσεις με τους συνεργάτες σας. Μπορείτε να πάτε διακοπές να περάσετε ευχάριστα και να ανανεωθείτε. Στα συναισθηματικά σας, όσοι έχετε μόνιμο δεσμό, φροντίστε να διατηρήσετε το ήρεμο κλίμα που επικρατεί και αποφύγετε αντιπαραθέσεις με τον σύντροφο σας. Στον οικονομικό σας τομέα, θα παρουσιαστούν ευκαιρίες για να αυξήσετε τα εισοδήματα σας ή να πραγματοποιήσετε κάποια κερδοφόρα επένδυση.

Σκορπιός

Οι επαγγελματικές σας υποχρεώσεις είναι πολλές με αποτέλεσμα να διακατέχεστε από άγχος και πίεση. Στα αισθηματικά σας, οι δεσμευμένοι του ζωδίου θα κάνετε ένα απολογισμό της σχέσης σας και θα βγάλετε χρήσιμα συμπεράσματα, που θα σας οδηγήσουν στο να πάρετε σημαντικές αποφάσεις για το μέλλον σας. Στον ερωτικό σας τομέα, οι δεσμευμένοι του ζωδίου θα πρέπει να προσέχετε τη συμπεριφορά σας, γιατί κάποια λόγια που θα πείτε στο ταίρι σας θα τον πληγώσουν.

Τοξότης

Εσείς που είστε μόνοι, θα πρέπει να ειστε προσεκτικοί, γιατί μπορεί να κάνετε ένα καινούργιο ξεκίνημα και τελικά να βρεθείτε με ένα άτομο που αλλιώς έμοιαζε και αλλιώς βγήκε. Η καριέρα στο προσκήνιο. Ο τομέας των αισθηματικών σας σχέσεων δέχεται θετικές επιρροές. Προσπαθήστε να προσαρμοστείτε και παράλληλα επανεξετάστε τα σχέδια σας. Υπάρχουν μεγάλες πιθανότητες να προκύψουν προβλήματα με τους συνεργάτες σας και να φτάσετε σε συγκρούσεις.

Αιγόκερως

Αξιοποιήστε αυτήν την περίοδο προκειμένου να εκμεταλλευτείτε τις όποιες αξιόλογες ευκαιρίες θα εμφανιστούν στον επαγγελματικό τομέα. Δεν αποκλείεται να έχετε δυσάρεστες εκπλήξεις τόσο σε αισθηματικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο. Οι σχέσεις που έχουν γερές βάσεις και άντεξαν τις δοκιμασίες των προηγούμενων ετών δεν θα έχουν πρόβλημα. Οι εξελίξεις ανάλογα με τον βαθμό προετοιμασίας που έχετε κάνει θα είναι πολύ σημαντικές. Παράλληλα θα τακτοποιήσετε παλιές σας οφειλές και θα πάρετε μια ανάσα.

Υδροχόος

Είναι ένα διάστημα όπου θα πρέπει να έχετε τα μάτια σας ανοικτά προκειμένου να εκμεταλλευτείτε τις όποιες ευκαιρίες παρουσιαστούν. Θα λειτουργείτε περισσότερο με τη λογική παρά με το συναίσθημα, πράγμα που θα σας βγει σε καλό στο τέλος. Μπορείτε να διαπραγματευτείτε τα πάντα, αλλά χρειάζεται να είστε επιφυλακτικοί και σε επαγρύπνηση. Οικογενειακές και επαγγελματικές υποθέσεις μπορεί να βρεθούν στο επίκεντρο, δημιουργώντας άγχος και ανασφάλειες. Στα επαγγελματικά σας θα έχετε αρκετές ευκαιρίες να τονώσετε τη δουλειά σας και να αυξήσετε την πελατεία σας.

Ιχθείς

Δεν είναι καλή περίοδος για να κάνετε ανακατατάξεις στη ζωή σας θα πρέπει να περιμένετε για λίγο χρονικό διάστημα. Η προσωπική σας πρωτοβουλία θα επιδράσει θετικά τον επαγγελματικό σας τομέα, καθώς θα προκύψουν νέες συμφωνίες που θα κλείσετε με επιτυχία. Μεσά στη ροή της καθημερινότητας θα προκύψουν άφθονες επαφές και συζητήσεις με τους συνεργάτες σας. Οι αδέσμευτοι θα δώσετε την ευκαιρία να σας πλησιάσουν περισσότερο άτομα που από καιρό ενδιαφέρονται και θα σας εκδηλώσουν τα συναισθήματα τους. Περιορίστε τον παρορμητισμό σας και την έμφυτη υπεραισιοδοξία που σας διακατέχει πολλές φορές προκειμένου να μην κάνετε λάθη.

Πηγή: ΖΩΔΙΑ/" target="_blank">ΖΩΔΙΑ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ