«Ζητώ συγνώμη από τον κόσμο για το Αrmageddon», δηλώνει ο Μάικλ Μπέι - iefimerida.gr

«Ζητώ συγνώμη από τον κόσμο για το Αrmageddon», δηλώνει ο Μάικλ Μπέι

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την πολυαναμενόμενη συγνώμη -που περίμεναν χρόνια να ακούσουν οι σινεφίλ για τις βουτηγμένες στο ποπ κορν ταινίες του- έδωσε ο Μάικλ Μπέι μέσω συνέντευξης του στην Miami Herald. Μόνο που αποδείχθηκε ότι δεν το εννοούσε.

«Ζητώ συγνώμη για το Armageddon γιατί έπρεπε να κάνουμε όλη την ταινία σε 16 εβδομάδες. Αυτό δεν ήταν δίκαιο για την ταινία. Αν μπορούσα θα ξαναγύριζα όλο το τρίτο μέρος. Το στούντιο μας πήρε κυριολεκτικά την ταινία μέσα από τα χέρια. Ήταν μια πολύ δυσάρεστη εμπειρία. Μάλιστα ο υπεύθυνος για τα ειδικέ εφέ έπαθε νευρική κρίση. Θυμάμαι ότι είχα πάρει τότε τον Τζέιμς Κάμερον και τον ρωτούσα ''Τι κάνεις όταν πρέπει να κάνεις και όλα τα εφέ μόνος σου'';».

Η συγκεκριμένη δήλωση του Μάικλ Μπέι στην Miami Herald έκανε, όπως είναι προφανές, τον γύρο του κόσμου. Κάνοντας τους φαν να πιστέψουν ότι τουλάχιστον ο -συχνά αποκαλούμενος- πιο μισητός σκηνοθέτης και παραγωγός στο Χόλιγουντ διαθέτει κάποια ίχνη αυτογνωσίας.

Μόνο που, τελικά, δεν ήταν αλήθεια. Ή, τουλάχιστον, δεν ήταν όλη η αλήθεια. Όπως πόσταρε 24 ώρες μετά στο σάιτ του «Ο δημοσιογράφος το τράβηξε πολύ μακριά. Δημοσίευσε την δήλωσή μου με τέτοιο τρόπο που διαστρέβλωσε αυτό που ήθελα να πω. Σε καμία περίπτωση δεν ζητώ συγνώμη. Απλά ευχήθηκα να είχα μερικές εβδομάδες ακόμη χρόνο για να την μοντάρω διαφορετικά».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Μάικλ Μπέι Αrmageddon Miami Herald
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ