«Να γίνει πρωθυπουργός ο Τσίπρας μπας και γοητεύσει την Μέρκελ», δηλώνει η Δούκισσα Νομικού - iefimerida.gr

«Να γίνει πρωθυπουργός ο Τσίπρας μπας και γοητεύσει την Μέρκελ», δηλώνει η Δούκισσα Νομικού

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την γνώμη της για τον Αλέξη Τσίπρα ως πιθανό πρωθυπουργό εξέφρασε -μεταξύ άλλων- η Δούκισσα Νομικού στα πλαίσια live chat σε γνωστό lifestyle σάιτ.

«Δεν ξέρω αν πρέπει να σου κάνω εγώ τώρα πολιτική ανάλυση. Σαν γυναίκα, πάντως, θα σου πω ότι υπάρχουν πάρα πολλές άλλες γυναίκες που τον θεωρούν πάρα πολύ σέξι. Θεωρώ ότι είναι ωραίο να υπάρχει ένας πρωθυπουργός που να είναι λίγο γοητευτικός. Μήπως μεταπείσει την Μέρκελ. Μήπως τον δει η Μέρκελ με άλλο μάτι. Αν και, από ότι θυμάμαι, και με τον Σαμαρά είχε γοητευτεί αυτή. Γοητεύεται εύκολα αλλά δεν βάζει μυαλό».Αυτό δήλωσε η πάλαι ποτέ Σταρ Ελλάς στο yupiii.gr, απαντώντας σε σχετική ερώτηση αναγνώστη.

Προσθέτοντας, αμέσως μετά, πως «Για να μιλήσουμε σοβάρα, όποιος και να μας κυβερνήσει, από όποια παράταξη και αν είναι, αυτό που θέλω είναι να μας αγαπάει πραγματικά και να νοιάζεται ειδικά για την νέα γενιά. Να μην της κόβει τα φτερά».

Στα πλαίσια του ίδιου chat η Δούκισσα Νομικού μίλησε για το αν -μετά την εμπειρία της στην ταινία του Νίκου Παναγιωτόπουλου- θα την ενδιέφερε μια καριέρα στο Χόλιγουντ («Φυσικά και θα ήθελα να παίξω σε Χολιγουντιανή ταινία. Έστω και σαν κομπάρσος, να είμαι κάπου στο πίσω μέρος»), για τον σχεδιαστή μόδας που της ζήτησε -σε μια επίδειξη- να χάσει μερικά κιλά και το ποιες θεωρεί ως τις ομορφότερες Ελληνίδες ( «Πολύ ωραία είναι η Έλενα Παπαρίζου, η Ελένη Μενεγάκη και η Σία Κοσιώνη. Γενικά έχουμε πολλές όμορφες Ελληνίδες»).

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ