Τα ζώδια της Παρασκευής 26 Απριλίου - iefimerida.gr

Τα ζώδια της Παρασκευής 26 Απριλίου

Τα ζώδια της Παρασκευής 26 Απριλίου
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Κριός

Θα πρέπει να συνειδητοποιήσετε ποιες είναι οι πραγματικές σας ανάγκες και να αναζητήσετε τρόπους για να τις καλύψετε. Μπορείτε τώρα να βάλετε νέους στόχους ενώ δημιουργούνται και οι κατάλληλες συνθήκες για να προωθήσετε επαγγελματικές υποθέσεις οι οποίες είχαν καθυστερήσει. Στον επαγγελματικό τομέα όσοι σχεδιάζετε να έρθετε σε επαφή με σημαντικά πρόσωπα ή να υπογράψετε μια συνεργασία αυτή είναι μια καλή εβδομάδα.

Ταύρος

Δώστε μεγάλη σημασία αν σας ζητηθεί να αναλάβετε παραπάνω υποχρεώσεις, γιατί υπάρχει πιθανότητα να μην καταφέρετε να ανταπεξέλθετε. Θα θελήσετε να ξεφύγετε από τη ρουτίνα της καθημερινότητας και θα υιοθετήσετε νέα ενδιαφέροντα που θα σας ανανεώσουν. Οι ελεύθεροι θα ζήσετε έντονες συγκινήσεις καθώς μια ξεχασμένη ερωτική ιστορία μπορεί να σας «χτυπήσει» πάλι την πόρτα. Προσπαθήστε να μείνετε ψύχραιμοι για να βρείτε λύσεις στα θέματα που σας απασχολούν. Στον αισθηματικό σας τομέα, οι δεσμευμένοι του ζωδίου θα έχετε εντάσεις και διαπληκτισμούς με το σύντροφο σας.

Δίδυμοι

Μια παρεξήγηση στον εργασιακό χώρο είναι πολύ πιθανόν να συμβεί και να σας προβληματίσει έντονα. Στα ερωτικά σας, οι αστρολογικές προβλέψεις δείχνουν για τους δεσμευμένους του ζωδίου, ότι ξαφνικά γεγονότα θα αναστατώσουν την ηρεμία που επικρατεί στη σχέση σας. Στον επαγγελματικό σας τομέα, τα σωστά και μελετημένα νέα ξεκινήματα ευνοούνται, γι αυτό μη διστάζετε, προχωρήστε.

Καρκίνος

Οι προκλήσεις θα είναι πολλές και εσείς θα πρέπει να κινηθείτε με ξεκάθαρο μυαλό, για να αποφύγετε τυχόν λάθη του παρελθόντος. Πολλοί από εσάς θα αντιμετωπίσετε διλήμματα ή και εντάσεις σε ότι αφορά τη σχέση σας με τον ερωτικό σύντροφο. Στα αισθηματικά σας, οι δεσμευμένοι του ζωδίου, να θυμάστε πως η δυνατότητα να φανερώσετε τα βαθύτερα συναισθήματα σας, είναι μια ένδειξη ωριμότητας και θάρρους. Στην δουλειά σας θα πρέπει να έχετε υπομονή, πειθαρχία και να εργαστείτε σκληρά και ποιοτικά για να φτάσετε τους υψηλούς σας στόχους. Στον οικονομικό σας τομέα, προσοχή στις συναλλαγές σας και αποφύγετε να δανείσετε χρήματα σε τρίτους.

Λέων

Ανατροπές και αιφνιδιασμοί είναι πολύ πιθανό να προκύψουν αυτή την εβδομάδα σε θέματα επικοινωνίας. Εκμεταλλευτείτε αυτό το διάστημα για να τακτοποιήσετε εκκρεμότητες ή να κάνετε συμφωνίες γύρω από οικονομικά θέματα που έχουν σχέση, με τράπεζες, εφορίες, τρίτους και αφορούν εσάς η τον σύντροφο σας. Θα αυξηθεί η αποδοτικότητα σας στην εργασία και θα εισπράξετε την αναγνώριση από τους συνεργάτες σας αλλά και από τους υφισταμένους σας.

Παρθένος

Ο επαγγελματικός τομέας μετά από μια μεγάλη περίοδο έντονης κινητικότητας και άγχους, επιτέλους αρχίζει να ισορροπεί. Οι ελεύθεροι του ζωδίου, η ανάγκη που νοιώθετε για αλλαγή στην προσωπική σας ζωή, θα σας οδηγήσει σε περιστασιακές και εφήμερες σχέσεις. Πρέπει να βάλλετε ένα τέλος σε ότι σας ταλαιπωρεί και σας εμποδίζει για να μπορέσετε να προχωρήσετε μπροστά. Στα οικονομικά σας ενδέχεται να προκύψουν κάποια έκτακτα μικροέξοδα και καλείστε να βρείτε κάποιες γρήγορες λύσεις για να ανταπεξέλθετε. Στον ερωτικό σας τομέα οι δεσμευμένοι του ζωδίου, οι διαφορές των χαρακτήρων σας, οι αντικρουόμενες διαθέσεις σας και η φόρτιση από την καθημερινότητα, θα σας φέρουν προβλήματα.

Ζυγός

Οι ρυθμοί της καθημερινότητας σας θα αυξηθούν και θα τρέχετε για να τα προλάβετε όλα, ιδιαίτερα στον επαγγελματικό σας τομέα και κάποια στιγμή θα αγχωθείτε για το αν θα μπορέσετε να ανταπεξέλθετε με επιτυχία στο έργο που σας έχουν αναθέσει. Παράλληλα θα ξοδέψετε χρήματα για τη διακόσμηση είτε του σπιτιού σας είτε του γραφείου σας. Τα οικονομικά σας θα αρχίσουν να μην σας ικανοποιούν αφού οι ανάγκες σας θα μεγαλώσουν όποτε θα αρχίσετε να αναζητάτε καινούργιους τρόπους για να ανεβάσετε τα έσοδα σας.

Σκορπιός

Θα κινητοποιηθείτε για να ξεκινήσετε μια διαδικασία αλλαγών σε πολλούς τομείς της ζωή σας αφού έχετε φτάσει σε ένα κομβικό σημείο όπου δεν μπορείτε να κάνετε πίσω και πρέπει να προχωρήστε μπροστά. Μια αρκετά καλή εβδομάδα προβλέπετε για εσάς. Οι ελεύθεροι του ζωδίου, διώξτε τα ταμπού που έχετε και απολαύστε περισσότερο τον έρωτα. Προσπαθήστε να παραμείνετε ήρεμοι και να αποφύγετε να μπλεχτείτε σε καταστάσεις που θα σας βλάψουν. Στον επαγγελματικό τομέα αν παραμείνετε σταθεροί και συγκεντρωμένοι στους στόχους σας, θα μπορέσετε να πραγματοποιήσετε τα σχέδιά σας.

Τοξότης

Εκμεταλλευτείτε τις όποιες γνωριμίες προκύψουν καθώς θα είναι αξιόλογες και μπορούν να σας βοηθήσουν να θέσετε σε εφαρμογή τα όποια σχέδιά σας. Θέματα πολύ προσωπικά έρχονται στην επιφάνεια αυτή την περίοδο και σας αποσπούν μεγάλο μέρος της προσοχής σας. Οι επαγγελματικές σας υποχρεώσεις είναι πολλές με αποτέλεσμα να διακατέχεστε από άγχος και πίεση. Προβλήματα με το σπίτι εξαιτίας κάποιου φόρτου εργασίας πιθανόν να μην μπορέσετε να τα αποφύγετε. Στον επαγγελματικό τομέα κρατήστε μια συντηρητική στάση, κινηθείτε με προσεκτικά βήματα προκειμένου να μην χάσετε χρόνο και χρήμα σε άστοχες ενέργειες.

Αιγόκερως

Δεν αποκλείεται πολλοί από εσάς να επανασυνδεθείτε με ερωτικούς συντρόφους από το παρελθόν. Θα αναθεωρήσετε πολλές απόψεις σας και θα επαναπροσδιορίσετε τους στόχους και τις φιλοδοξίες σας. Μην εκμυστηρεύεστε προσωπικά σας μυστικά ή σκέψεις γιατί υπάρχει μεγάλη πιθανότητα κάποιοι να κινηθούν παρασκηνιακά σε βάρος σας και να εκτεθείτε. Προσέξτε για τυχόν παρεξηγήσεις και εντάσεις με τον ερωτικό σας σύντροφο. Στο εργασιακό σας περιβάλλον, θα αρχίσετε να νιώθετε πιο ασφαλείς στη θέση που ήδη είσαστε, γιατί θα αναγνωριστούν οι προσπάθειες και το έργο που έχετε προσφέρει.

Υδροχόος

Αλλαγές και έντονες πιέσεις προβλέπονται για εσάς τους Λέοντες στον επαγγελματικό τομέα αυτήν την περίοδο. Αποφύγετε να είσαστε εριστικοί με τους συναδέλφους σας και προσπαθείστε να είστε πιο συνεργάσιμοι. Δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για να λύσετε διαφορές με το ταίρι σας. Εκμεταλλευτείτε αυτό το διάστημα προκειμένου να θέσετε σε εφαρμογή τα σχέδιά σας. Επίσης αν σκέφτεστε να ζητήσετε αύξηση ή προαγωγή, να το κάνετε αρκεί να είστε λογικοί στα αιτήματα σας.

Ιχθείς

Δεν πρέπει να ανοίγεστε εύκολα σε ανθρώπους που γνωρίζετε μόνο λίγο χρονικό διάστημα και να εκμυστηρεύεστε τα σχέδια σας γιατί πολλοί είναι αυτοί που από ζήλια και μόνο θέλουν να σας βλάψουν. Θα διαμορφωθούν οι κατάλληλες συνθήκες για να εφαρμόσετε ιδέες και σχέδια τα όποια είχατε μελετήσει εδώ και αρκετό καιρό. Οι δεσμευμένοι θα έχετε την ευκαιρία να ανανεώσετε τη σχέση σας και να περάσετε ευχάριστες στιγμές με τον ερωτικό σας σύντροφο. Προσέξτε δεν πρέπει να μπερδευτείτε και να τα κατανοήσετε λάθος, γιατί θα βρεθείτε αργότερα σε δύσκολη θέση. Στην ερωτική σας ζωή, οι δεσμευμένοι του ζωδίου, θα υπάρξουν ευκαιρία για αναθέρμανση των σχέσεων σας.

Πηγή: ΖΩΔΙΑ/" target="_blank">ΖΩΔΙΑ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ