Εγκύους άφησε τέσσερις δεσμοφύλακες φυλακισμένος αρχηγός συμμορίας [εικόνα] - iefimerida.gr

Εγκύους άφησε τέσσερις δεσμοφύλακες φυλακισμένος αρχηγός συμμορίας [εικόνα]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πέντε παιδιά με τέσσερις διαφορετικές δεσμοφύλακες φέρεται πως έκανε ο Τάβον Γουάιτ, αρχηγός της συμμορίας Black Guerilla Family που είχε μετατρέψει τη συγκεκριμένη φυλακή στη Βαλτιμόρη στο προσωπικό του χαρέμι.

Πάνω από 13 γυναίκες δεσμοφύλακες, επτά φυλακισμένοι και πέντε ακόμη άτομα που έχουν δεσμούς με συγκεκριμένη συμμορία κατηγορούνται ότι διακινούσαν συστηματικά ναρκωτικά, κινητά τηλέφωνα και άλλα απαγορευμένα είδη στις φυλακές της Βαλτιμόρης.

Αν και εκείνο το κομμάτι του δημοσιεύματος της Huffington Post που κάνει περισσότερο εντύπωση αφορά το γεγονός ότι ο αρχηγός της συμμορίας, Τάβον Γουάιτ, είχε κάνει παιδιά με 4 από τις δεσμοφύλακες που ήταν μπλεγμένες στο κύκλωμα.

Κάτι που δεν έχει πάντως, παραδεχτεί ακόμη επισήμως ο Καζανόβας εγκληματίας, ο οποίος αυτή τη στιγμή κρατείται στο Baltimore City Detention Center κατηγορούμενος για απόπειρα φόνου.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Βαλτιμόρη Τάβον Γουάιτ Black Guerilla Family
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ