Το γιγάντιο πέος στην επιφάνεια του Αρη που έκανε το σάιτ της NASA να κρασάρει [εικόνα+βίντεο] - iefimerida.gr

Το γιγάντιο πέος στην επιφάνεια του Αρη που έκανε το σάιτ της NASA να κρασάρει [εικόνα+βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Φάρσα που θα έκαναν οι ανώριμοι πρωταγωνιστές του τηλεοπτικού Big Bang Theory θυμίζει η εικόνα ενός τεράστιου φαλλού που σχημάτισαν οι ρόδες του εξερευνητικού ρομπότ στην επιφάνεια του Αρη. Κάτι που, αν μη τι άλλο, αποδεικνύει ότι οι τεχνικοί της NASA διαθέτουν χιούμορ.

«Το κόστος του προγράμματος Mars Rover είναι 800 εκ. δολάρια. Το κόστος της ομάδας που το οδηγεί είναι 1 δισ. δολάρια. Το να ζωγραφίσεις όμως ένα πέος στην επιφάνεια ενός άλλου πλανήτη είναι ανεκτίμητο». Αυτή ήταν η λεζάντα που συνόδευε το ποστάρισμα της συγκεκριμένης φωτογραφίας (σ.σ. που είχε ανέβει στο Jet Propulsion Laboratory σάιτ της NASA) στο Reddit.

Οπως είναι προφανές, έγινε άμεσα viral. Και μάλιστα σε τέτοιο βαθμό ώστε -όπως αναφέρει η huffington post- το σάιτ της NASA κράσαρε εξαιτίας της αυξημένης κίνησης.

Το γιγάντιο πέος στην επιφάνεια του Αρη που έκανε το σάιτ της NASA να κρασάρει [εικόνα+βίντεο]  | iefimerida.gr 0

Τα συγκεκριμένα εξερευνητικά οχήματα, που εκτοξεύτηκαν πριν από περίπου 10 χρόνια, διαθέτουν 6 ρόδες, κινούνται με ηλιακή ενέργεια και ελέγχονται από δυο ομάδες μηχανικών που συχνά τους ζητούν να κάνουν περίεργους ελιγμούς στα πλαίσια σχετικών τεστ.

Προφανώς η συγκεκριμένη εικόνα ήταν ένα εσωτερικό αστείο των μηχανικών της NASA που κατά λάθος βγήκε στην επιφάνεια. Κάτι που, μέχρι στιγμής, η NASA δεν επιβεβαιώνει ή διαψεύδει. Ουσιαστικά η μόνη ενέργεια που έχει κάνει μέχρι τώρα η υπηρεσία διαστήματος είναι να επαναφέρει τον server σε λειτουργία και να φορτώσει πάνω του μια ακόμη καλύτερης ευκρίνειας εκδοχή της φωτογραφίας.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Huffington Post NASA Αρης Curiosity
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ