Σε FBI και NYPD πήγε ο Νίκος Δένδιας - iefimerida.gr

Σε FBI και NYPD πήγε ο Νίκος Δένδιας

Σε FBI και NYPD πήγε ο Νίκος Δένδιας
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την ευκαιρία να συζητήσει για θέματα ασφάλειας με στελέχη του FBI και αρμόδιων αστυνομικών υπηρεσιών είχε ο υπουργός Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη Νίκος Δένδιας που πραγματοποίησε επίσκεψη στη Νέα Υόρκη.

Συγκεκριμένα, ο κ. Δένδιας επισκέφθηκε τα κοινά Επιχειρησιακά Κέντρα του Ομοσπονδιακού Γραφείου Ερευνών (FBI) των ΗΠΑ και της Αστυνομίας της Νέας Υόρκης (NYPD) και ενημερώθηκε από τον ομογενή επικεφαλής του Γραφείου του FBI στη Νέα Υόρκη, Γιώργο Βενιζέλο, για τη λειτουργία των Τμημάτων Πληροφοριών, Καταπολέμησης Κυβερνοεγκλήματος και Ερευνών (στο οποίο υπάγεται και αντίστοιχη υπηρεσία καταπολέμησης της ρατσιστικής βίας).

Επίσης, ο υπουργός Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη ενημερώθηκε για ζητήματα Εκπαίδευσης του FBI και για τον τρόπο λειτουργίας του Τμήματος Διοίκησης, καθώς και από αξιωματούχους της Αστυνομίας της Νέας Υόρκης (NYPD ) για τη διϋπηρεσιακή συνεργασία με το FBI, όπως και για γενικότερα ζητήματα καταπολέμησης του εγκλήματος.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ