Ύμνοι του Γερμανικού Τύπου για την Ντόρτμουντ- «Εφιάλτης» ο Λεβαντόφσκι - iefimerida.gr

Ύμνοι του Γερμανικού Τύπου για την Ντόρτμουντ- «Εφιάλτης» ο Λεβαντόφσκι

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πώς να μην πανηγυρίζουν οι Γερμανοί μετά τον θρίαμβο της Ντόρτμουντ επί της Ρεάλ χθες το βράδυ και ενόψει του «εμφυλίου» στον τελικό του Γουέμπλεϊ.

Από την άλλη πλευρά στη Μαδρίτη κάνουν λόγο για έναν Λεβαντόφσκι που μετατράπηκε σε «εφιάλτη» την ώρα που στη Βαρκελώνη ξέχασαν για λίγο τον δικό τους διασυρμό.

Αποθεωτικά τα σχόλια στον Γερμανικό Τύπο για το θρίαμβο της Ντόρτμουντ.

Bild: «Όπως η Μπάγερν την Τρίτη κόντρα στην Μπαρτσελόνα, και η Μπορούσια Ντόρτμουντ προσέφερε σόου απέναντι στην Ρεάλ Μαδρίτης και ο τελικός του Γουέμπλεϊ είναι τόσο κοντά. Μία τρελή Ντόρτμουντ με έναν Λεβαντόφσκι ψυχρό εκτελεστή έστησε στα σχοινιά την Ρεάλ.»

Κicker: «Ο Λεβαντόφσκι έγραψε ιστορία. Τέσσερα γκολ απέναντι στην Ρεάλ Μαδρίτης σε ημιτελικό Τσάμπιονς Λιγκ δεν έχει πετύχει κανένας.»

Στη Μαδρίτη ακόμη προσπαθούν να συνέλθουν από τα 4 γκολ που δέχτηκαν.

Marca: «Τα τέσσερα γκολ του Λεβαντόφσκι έριξαν την Ρεάλ στα σκοινιά. Η Μπορούσια Ντόρτμουντ με έναν κολοσσιαίο Λεβαντόφσκι οδήγησε την Ρεάλ σε μία καταστροφική βραδιά. Οι Γερμανοί ήταν οδοστρωτήρες στο δεύτερο ημίχρονο και είναι με το ένα πόδι στον τελικό του Γουέμπλεϊ. Οι μερέγχες καλούνται να κάνουν μία επική ανατροπή στο Μπερναμπέου κάτι που δείχνει αδύνατο.»

As: «Επιχείρηση 3-0. Ο Λεβαντόφσκι ήταν εφιάλτης για την Ρεάλ Μαδρίτης πετυχαίνοντας και τα τέσσερα γκολ της ομάδας του. Οι παίκτες του Μουρίνιο κοιμήθηκαν με την ισοφάριση του Κριστιάνο και τώρα χρειάζονται μία ιστορική ανατροπή στο Μπερναμπέου.»

Στη Βαρκελώνη βρήκαν την ευκαιρία να ξεχάσουν για λίγο τη δική τους ήττα από την Μπάγερν και να ασχοληθούν με τον αιώνιο αντίπαλο.

Sport: «Η Μπορούσια έδωσε ένα μάθημα επιθετικού ποδοσφαίρου στην Ρεάλ Μαδρίτης.»

Εlmundodeportivo: «Ολική πανωλεθρία της Ρεάλ στο Ντόρτμουντ. Η Μαδρίτη απέτυχε χωρίς δικαιολογία κόντρα σε μία Μπορούσια που ήταν πολύ ανώτερη. Ο Λεβαντόφσκι ήταν ο σταρ της βραδιάς πετυχαίνοντας και τα τέσσερα γκολ της γερμανικής ομάδας. Μόνο ένα θαύμα χωρίζει την Ντόρτμουντ από το τελικό του Γουέμπλεϊ.»

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ