Τον μαχαίρωσαν μπροστά στο παιδί του - iefimerida.gr

Τον μαχαίρωσαν μπροστά στο παιδί του

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τρεις ληστές οπλισμένοι με μαχαίρια μπήκαν στο σπίτι μιας οικογένειας στο Βόλο, την ώρα που οι ιδιοκτήτες κοιμόντουσαν. Όταν οι δράστες έγιναν αντιληπτοί από τον ιδιοκτήτη και εκείνος προσπάθησε να αντιδράσει, οι ληστές έπεσαν πάνω του και άρχισαν να παλεύουν. Το αποτέλεσμα ήταν να ξυπνήσουν η σύζυγος και η κόρη του ιδιοκτήτη και έτρεξαν να βοηθήσουν. Ένας από τους δράστες τότε μαχαίρωσε χωρίς κανέναν δισταγμό τον άτυχο άνδρα στο στομάχι ρίχνοντάς τον αιμόφυρτο στο πάτωμα, μπροστά στα μάτια του παιδιού του.
Οι δράστες σαν να μην συνέβη τίποτα άρπαξαν ότι είχαν βρει μέχρι εκείνη τη στιγμή, πήραν και τα κλειδιά του αυτοκινήτου της οικογένειας και έφυγαν.
Ευτυχώς το τραύμα που κατάφεραν ο δράστης σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες δεν είναι πολύ σοβαρό, όμως ο άτυχος άνδρας θα χρειαστεί να παραμείνει στο νοσοκομείο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ