Η.Μόσιαλος:«Δεν υπάρχει θέμα Πάγκαλου» - iefimerida.gr

Η.Μόσιαλος:«Δεν υπάρχει θέμα Πάγκαλου»

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Δεν υπάρχει θέμα Πάγκαλου, ωστόσο η κυβέρνηση εκφράζει τις απόψεις της μέσω του πρωθυπουργού», υπογράμμισε o κυβερνητικός εκπρόσωπος Ηλίας Μόσιαλος, μιλώντας στον Real Fm.Νωρίτερα ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Ηλίας Μόσιαλος είχε «αδειάσει» τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης με αφορμή τις χθεσινές δηλώσεις του Θεόδωρου Πάγκαλου στη Βουλή οτι η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ το 1981 ήταν η πρώτη δημοκρατικά εκλεγμένη κυβερνηση στην σύγχρονη πολιτική ιστορία της χώρας. Συγκεκριμένα, ο κ. Μόσιαλος μιλώντας στο ΜΕΓΚΑ δήλωσε πως «πρέπει να αφήσουμε την ιστορία στους ιστορικούς και πως το θέμα δεν είναι ποιος ήταν και ποιος δεν ήταν δημοκράτης, αλλά αν η χώρα θα μπορέσει να πληρώσει μισθούς και συντάξεις, να κάνει βιώσιμο το χρέος της και να επιστρέψει η ανάπτυξη στην ελληνική οικονομία».

Υπενθυμίζεται πως χθες στη συζήτηση στη Βουλή ο κ. Πάγκαλος προκάλεσε την αποχώρηση για λίγα λεπτά των βουλευτών της ΝΔ από την αίθουσα της Ολομέλειας. Συγκεκριμένα, ο κ. Πάγκαλος είπε ότι η πρώτη δημοκρατική κυβέρνηση ήταν του ΠαΣοΚ το 1981, προκαλώντας την οργή της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ