Γιάννης Στουρνάρας για ΦΠΑ : Τον Ιούνιο και βλέπουμε - iefimerida.gr

Γιάννης Στουρνάρας για ΦΠΑ : Τον Ιούνιο και βλέπουμε

Γιάννης Στουρνάρας για ΦΠΑ : Τον Ιούνιο και βλέπουμε
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Κατηγορηματικός εμφανίστηκε αναφορικά με την πρόταση του ΠΑΣΟΚ για μείωση του ΦΠΑ στην εστίαση ο υπουργός Οικονομικών, Γιάννης Στουρνάρας, τονίζοντας ότι το θέμα δεν θα συζητηθεί πριν τον Ιούνιο.

Μιλώντας σε δημοσιογράφους μετά το πέρας της σύσκεψης στο Μέγαρο Μαξίμου ο κ. Στουρνάρας δήλωσε σχετικά με τον ΦΠΑ «Τον Ιούνιο θα το ξανασυζητήσουμε».

Απαντώντας σε ερώτηση που ανέφερε ότι το ΠΑΣΟΚ ζητάει αλλαγή τώρα, ο υπουργός σημείωσε «Δεν είναι εφικτό αυτό, έχει κλείσει πια η διαπραγμάτευση. Έχουμε κάνει προσπάθειες, είπαμε ότι τον Ιούνιο και να πάνε καλά τα δημοσιονομικά πράγματα θα το ξαναδούμε ».

Αναφορικά με τη σύσκεψη με τον πρωθυπουργό επισήμανε ότι εξετάστηκαν δράσεις για ενίσχυση της απασχόλησης , δράσεις που έχουν να κάνουν με τα ευρωπαϊκά ταμεία.

«Ξέρετε η απασχόληση, βέβαια, είναι κυρίως θέμα ανάπτυξης, θέμα κεφαλαιοποίησης τραπεζών αλλά είναι σημαντικά, όμως, και αυτά που συζητήσαμε σήμερα» συμπλήρωσε ο Γιάννης Στουρνάρας.

Τέλος ανέφερε ότι το πολυνομοσχέδιο θα πάει στην Βουλή την Πέμπτη και θα ψηφιστεί μέσα στο σαββατοκύριακο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ