Tokio City Symphony: Φτιάξε το δικό σου Τόκιο με μουσική και χρώμα [βίντεο] - iefimerida.gr

Tokio City Symphony: Φτιάξε το δικό σου Τόκιο με μουσική και χρώμα [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Φανταστείτε το Τόκιο στον απόλυτο έλεγχο σας, και η μουσική και τα φώτα της Ιαπωνικής μεγαλούπολης να παίζουν στο δικό σας ρυθμό. Αυτό ακριβώς κάνει η εντυπωσιακή ιστοσελίδα Tokio City Symphony

Xρησιμοποιώντας ένα απίστευτο μοντέλο κλίμακας 1:1000 του Τόκιο η ιστοσελίδα δημιουργήθηκε το 2009 για να τιμήσει την πόλη μετά τους Ολυμπιακούς Αγώνες. Η μοναδική ιστοσελίδα σας επιτρέπει να προβάλλετε τη δική σας μουσική παράσταση φωτός πάνω στο αστικό τοπίο και να το συμπληρώσετε με μουσική που φτιάχνετε εσείς επι τόπου χρησιμοποιώντας το πληκτρολόγιο του υπολογιστή σας.

Ωστόσο στη σελίδα δεν παρουσιάζεται ολόκληρο το Τόκιο (πως θα μπορούσε άλλωστε;) αλλά η εικόνα επικεντρώνεται στο οικιστικό συγκρότημα των Roppongi Hills του Τόκιο σηματοδοτήσει τη δέκατη επέτειο από το άνοιγμα του συγκροτήματος.

Το Tokyo City Symphony σας επιτρέπει να επιλέξετε από τρία διαφορετικά σύνολα μουσικής και φωτός και αφού δημιουργήσετε το έργο σας έχετε τη δυνατότητα να προσθέσετε το όνομά σας και ένα avatar που θα εμφανίζεται δίπλα σε αυτό και να το μοιραστείτε σε διάφορες σελίδες κοινωνικής δικτύωσης όπως Twitter, Facebook, Google+.

Χρωματίστε με μουσική και φώτα το Τόκιο πατώντας εδώ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ