Πήγε για βόλτα στο Ναύπλιο και παραλίγο να χάσει τη ζωή του - iefimerida.gr

Πήγε για βόλτα στο Ναύπλιο και παραλίγο να χάσει τη ζωή του

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Είναι μια από τις ιστορίες που μοιάζουν πολύ τραβηγμένες για να είναι αληθινές. Ο Λαουτάρο Φορμίκα, ο Αργεντινός ποδοσφαιριστής του Αστέρα Τρίπολης υπέστη κάταγμα αυχένα και παραλίγο να μείνει παράλυτος ή ακόμα και να χάσει τη ζωή του.

Ο Φορμίκα είχε πάει, με έναν συμπαίκτη του, στο Ναύπλιο για βόλτα όταν έχασε την ισορροπία του, έπεσε στη θάλασσα και χτύπησε σε βράχο σπάζοντας τον αυχένα του. Αμέσως μεταφέρθηκε στο Παναρκαδικό νοσοκομείο Τρίπολης όπου διαπιστώθηκε πως έχει σπάσει σπονδύλους. Του έγινε ανάταξη ενώ τοποθετήθηκαν και βίδες στο σημείο του τραυματισμού. Σύμφωνα με τους γιατρούς αν ο Φορμίκα είχε χτυπήσει λίγα χιλιοστά πιο δίπλα είτε θα πέθαινε ακαριαία είτε θα έμενε παράλυτος για όλη του τη ζωή.

Από εδώ και πέρα ο Φορμίκα, ο οποίος έχει επικοινωνία με το περιβάλλον και σήμερα είχε κοντά του όλη την ομάδα του Αστέρα Τρίπολης, θα αρχίσει θεραπείες σταθεροποίησης και αποσυμπίεσης. Είναι αμφίβολο αν θα ξαναπαίξει ποδόσφαιρο, αλλά τουλάχιστον γλίτωσε τα χειρότερα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ