Mercedes E-Class Long: Για τη Βουκουρεστίου. Του Πεκίνου όμως. Ή της Σαγκάης. - iefimerida.gr

Mercedes E-Class Long: Για τη Βουκουρεστίου. Του Πεκίνου όμως. Ή της Σαγκάης.

Mercedes E-Class Long: Για τη Βουκουρεστίου. Του Πεκίνου όμως. Ή της Σαγκάης.
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Όσο πιο μακρύ τόσο το θέλουμε πιο πολύ λέει ένα σύγχρονο κινέζικο καταναλωτικό ρητό και έτσι η Mercedes παρουσίασε στην Κίνα και μια επιμηκυμένη εκδοχή της προσφάτως ανανεωμένης E-Class. Η οποία θα κατασκευάζεται επιτόπου και αποκλειστικά για την εγχώρια αγορά.

Η E-Class Long λοιπόν, όπως είναι η επίσημη επωνυμία της, έχει κατά 14 εκατοστά μεγαλύτερο μεταξόνιο (συνολικά πάνω από τα 3 μέτρα), προκειμένου να μπορεί και ο πιο ψηλός κινέζος επιβάτης του πίσω καθίσματος να τεντώνεται χωρίς πρόβλημα. Επιπλέον, για να εκμηδενιστεί η όποια πιθανότητα να νοιώσει πιεσμένος θα μπορεί να μετακινήσει ηλεκτρικά και χωρίς καν να ανασηκωθεί από τη θέση του, το κάθισμα του συνοδηγού προς τα εμπρός.

Κατά τα άλλα δεν υπάρχουν διαφοροποιήσεις στο εσωτερικό της E-Class Long σε σχέση με τη Short, ενώ θα είναι διαθέσιμη και με τις δύο εκδοχές του εμπρός μέρους της. Με το αστέρι δηλαδή στην κλασική του θέση στο καπό για τη Sedan ή στη μάσκα και μεγαλύτερο για τη Sport Sedan, που επιπλέον θα διαθέτει και κάποιο AMG κιτ.

Βασικό μοντέλο θα είναι η Ε260 L με 204 ίππους και κορυφαία η αντίστοιχη Ε400 με 333, ενώ στην πορεία θα παρουσιαστεί και η υβριδική Mercedes E-Class Long. Τώρα το πόσο σημαντικό ή παρήγορο είναι το τελευταίο όταν στις κινέζικες μεγαλουπόλεις η ρύπανση χτυπάει κόκκινο είναι ένα άλλο θέμα.

Mercedes E-Class Long: Για τη Βουκουρεστίου. Του Πεκίνου όμως. Ή της Σαγκάης.  | iefimerida.gr 0
Mercedes E-Class Long: Για τη Βουκουρεστίου. Του Πεκίνου όμως. Ή της Σαγκάης.  | iefimerida.gr 1
Mercedes E-Class Long: Για τη Βουκουρεστίου. Του Πεκίνου όμως. Ή της Σαγκάης.  | iefimerida.gr 2
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ