Τα ζώδια της Τετάρτης 24 Απριλίου - iefimerida.gr

Τα ζώδια της Τετάρτης 24 Απριλίου

Τα ζώδια της Τετάρτης 24 Απριλίου
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Κριός

Ζητήματα που αφορούσαν τον σύντροφο ή τους συνεργάτες καθώς και οικονομικά, φορολογικά ή και κληρονομικά θέματα μπορεί να βρέθηκαν στο προσκήνιο. Θέλετε από καιρό να κάνετε ριζικές αλλαγές στη ζωή σας, για να βελτιώσετε τις συνθήκες που επικρατούν, αλλά όλο το αναβάλλετε. Μιλήστε με ειλικρίνεια για αυτά που αισθάνεστε και το ταίρι σας θα δεθεί περισσότερο μαζί σας. Στα οικονομικά σας αποφύγετε να ρισκάρετε σε επενδύσεις και καινούργια ξεκινήματα, γιατί δεν είναι κατάλληλες μέρες για τέτοιου είδους κινήσεις. Στον ερωτικό σας τομέα οι δεσμευμένοι του ζωδίου, κάποιες κοντινές αποδράσεις θα βοηθήσουν τη σχέση σας να ανανεωθεί.

Ταύρος

Ο ερωτικός τομέας είναι το καλύτερο σας, ασχοληθείτε λοιπόν με το ταίρι σας. Επιστρατεύστε την γοητεία και την διπλωματία σας για να αποκρούσετε τις προκλήσεις και τους κραδασμούς που θα προκύψουν. Μην απογοητευτείτε από τυχόν μικροαναποδιές που ενδεχομένως να προκύψουν, δεν χρειάζεται να βιάζεστε. Οι σχέσεις σας με τους άλλους φαίνεται πως θα αποκτήσουν μια ιδιαιτερότητα σήμερα. Στα οικονομικά σας προσπαθήστε να ρυθμίσετε τις εκκρεμότητες σας και να προσέξτε τα έξοδα σας να μην υπερβούν τα έσοδα σας.

Δίδυμοι

Ενδεχομένως πολλοί από εσάς θα χρειαστεί να αναθεωρήσετε κάποιους από τους στόχους σας προκειμένου να γίνετε πιο ευέλικτοι και να αποφύγετε τα όποια εμπόδια παρουσιάζονται. Κινηθείτε με διπλωματία και αποφύγετε αντιπαραθέσεις με τους συνεργάτες σας. Οι ευθύνες και οι υποχρεώσεις σας θα αυξηθούν και θα τρέχετε για να τα προλάβετε όλα. Στα οικονομικά κάντε συνετή διαχείριση των χρημάτων σας και αποφύγετε καινούργια ανοίγματα. Φανείτε ελαστικοί με το ταίρι σας και αποφύγετε καβγάδες και εντάσεις.

Καρκίνος

Δεν είναι απίθανο να αιφνιδιαστείτε και από κάποιους συνεργάτες σας οι όποιοι θα σας απογοητεύσουν μετά από σημαντικές αποκαλύψεις που θα γίνουν. Θα αρχίσετε να αναζητάτε κάτι πιο σταθερό και μόνιμο στη ζωή σας για να καλύψει τα συναισθηματικά σας κενά. Μη διστάσετε να κάνετε μερικές αλλαγές στη καθημερινότητα σας ώστε να τη βελτιώσετε. Οι αδέσμευτοι, θα περάσετε αυτές τις μέρες παρέα με οικογενειακά σας πρόσωπα, αφού νιώθετε αρκετά κουρασμένοι και δεν θα έχετε όρεξη για πολλές εξόδους και ξενύχτια. Στην ερωτική σας ζωή, οι σχέσεις σας θα κυμανθούν σε καλύτερο επίπεδο από τις προηγούμενες μέρες και θα σας κυριεύσει μια αισιοδοξία αρχίζοντας να κάνετε σχέδια για το κοινό σας μέλλον, με το ταίρι σας.

Λέων

Θα πρέπει όλοι να προσέχετε γιατί οι ρυθμοί σας είναι απαιτητικοί έως εξαντλητικοί και αυτό μπορεί να σας οδηγεί στα όρια της υπερκόπωσης. Μην αφήσετε τις επαγγελματικές σας υποχρεώσεις να σας φορτώσουν υπερβολικά. Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας για τα οικονομικά σας, δείχνουν ότι θα αυξηθεί το εισόδημα σας και θα μπορέσετε να τακτοποιήσετε παλιές σας οφειλές. Προσέξτε τη συμπεριφορά σας και αποφύγετε παρορμητικές κινήσεις που θα σας οδηγήσουν σε αδιέξοδο. Στο χώρο της εργασίας σας θα πρέπει να αγωνιστείτε και να ψάξετε να βρείτε συμπαραστάστες που θα σας βοηθήσουν να υλοποιήσετε τα σχέδια σας.

Παρθένος

Στον επαγγελματικό σας τομέα, τα σωστά και μελετημένα νέα ξεκινήματα ευνοούνται, γι αυτό μη διστάζετε, προχωρήστε. Στον οικονομικό σας τομέα, θα εισπράξετε κάποια έξτρα χρήματα που θα σας βοηθήσουν να κινηθείτε πιο άνετα και να καλύψετε τις υποχρεώσεις σας. Σχέδια που είχατε από το περασμένο φθινόπωρο και καθυστερούσαν τώρα έρχονται στο προσκήνιο και μπορούν να πραγματοποιηθούν. Τις πρώτες ημέρες αυτής της εβδομάδος θα διακατέχεστε από μια ερωτική διάθεση ενώ τις επόμενες θα υπάρχει μια διάθεση εκνευριστική και ανταγωνιστική. Υπάρχουν μεγάλες πιθανότητες να προκύψουν προβλήματα με τους συνεργάτες σας και να φτάσετε σε συγκρούσεις.

Ζυγός

Αιφνιδιασμοί και ανατροπές είναι πολύ πιθανόν να σας αποπροσανατολίσουν. Αποφύγετε τα σχόλια και μην κινηθείτε παρασκηνιακά. Βρείτε χρόνο για να ασχοληθείτε με τον εαυτό σας. Δώστε περισσότερο βάρος στον επαγγελματικό σας τομέα, αυτές τις ημέρες. Ένα πολύ καλό διάστημα προδιαγράφεται για όσους από εσάς είχατε κάποια προβλήματα στην σχέση σας με τον ερωτικό σας σύντροφο.

Σκορπιός

Για να πετύχουν τα σχέδια σας, υπάρχουν έξυπνοι τρόποι και πιο ειρηνικοί. Θα επεκταθεί ο κύκλος των γνωριμιών σας, θα μπορέσετε ελεύθερα να εκφράσετε τις απόψεις και τις ιδέες που δεν είχαν τύχει ευνοϊκής αποδοχής στο παρελθόν. Νέες συνεργασίες και συμφωνίες που αφορούν ζητήματα καριέρας μπορούν από εδώ και πέρα να υπογραφούν με μεγάλα ποσοστά επιτυχίας. Παράλληλα θα ασχοληθείτε με τον εαυτό σας και την βελτίωση της εικόνας σας. Στα συναισθηματικά σας, εσείς που έχετε μακροχρόνιες σχέσεις θα παραδεχτείτε τα λάθη σας και θα προσπαθήσετε να καλύψετε την απόσταση που είχε δημιουργηθεί με τον σύντροφο σας.

Τοξότης

Τα επαγγελματικά και τα οικονομικά δείχνουν να είναι σε ισορροπία, προσέξτε λίγο τα έξοδά σας. Αντιθέτως μπορείτε να τακτοποιήσετε τυχόν εκκρεμότητες που είχατε αφήσει πίσω σας. Αποφύγετε να κλείσετε καινούργιες συμφωνίες γιατί δεν είναι η κατάλληλη περίοδος. Για να έχετε καλύτερα αποτελέσματα αυτή την περίοδο βρείτε ένα τρόπο για να διατηρείτε τα επίπεδα της ενέργειας υψηλά. Διαχειριστείτε τα χρήματα σας με σύνεση, αποφεύγοντας σπατάλες και περιττά έξοδα.

Αιγόκερως

Αποφύγετε να ρισκάρετε στον οικονομικό σας τομέα με επενδύσεις, δάνεια γιατί δεν θα έχετε θετικά αποτελέσματα. Εσείς που αναζητάτε ένα σύντροφο στη ζωή σας, ξεκαθαρίστε με το παρελθόν και διώξτε καταστάσεις που σας ταλαιπωρούν και δεν σας προσφέρουν τίποτα, για να μπορέσετε να προχωρήσετε μπροστά. Μην προβείτε σε καμία συμφωνία και προπαντός μην υπογράψετε κανέναν οικονομικό διακανονισμό, αυτήν την περίοδο. Παράλληλα θα χρειαστεί να βρείτε νέους τρόπους για να αντιμετωπίσετε το σκληρό ανταγωνισμό που επικρατεί στο χώρο σας. Στον ερωτικό τομέα τα πράγματα θέλουν λίγο προσοχή.

Υδροχόος

Αφήστε το χρόνο να κυλήσει και μην κάνετε παρορμητικές κινήσεις, για να γνωριστείτε καλύτερα και να δείτε αν ταιριάζετε. Θα γίνετε πιο δυναμικοί και η αυτοπεποίθηση σας θα τονωθεί, πράγμα που θα σας δώσει ώθηση για να βάλετε τις βάσεις για ένα πιο επιτυχημένο μέλλον. Να είστε προσεκτικοί με τις επενδύσεις σας, γιατί υπάρχει κίνδυνος πάνω στη βιασύνη σας να κάνετε λάθη, που δεν διορθώνονται μετά. Παλιοί και νέοι φίλοι θα βρίσκονται κοντά σας αυτό το διάστημα ανεβάζοντας σας την διάθεση. Στα συναισθηματικά σας οι δεσμευμένοι προετοιμαστείτε γιατί το ταίρι σας θα σας κάνει παράπονα ότι το παραμελείτε και δεν ασχολείστε καθόλου μαζί του.

Ιχθείς

Ένα παρασκήνιο είναι πολύ πιθανόν να κινείτε σε βάρος σας. Θα παρουσιαστούν ευκαιρίες που αν τις εκμεταλλευτείτε σωστά θα μπορέσετε να διεκδικήσετε ΄τα θέλω ΄ σας με επιτυχία ιδιαίτερα στα επαγγελματικά σας. Μην ρισκάρετε τα χρήματα σας σε επενδύσεις, γιατί δεν είναι ευνοϊκή περίοδος για σας. Σκεφτείτε θετικά προκειμένου να πάρετε σημαντικές αποφάσεις τόσο για τα μελλοντικά σας σχέδια όσο και για το μέλλον της προσωπικής σας ζωής. Στον αισθηματικό σας τομέα, θα αρχίσετε να ψάχνετε τι φταίει μέσα στη σχέση σας, δίνοντας περισσότερη βάση στην συμπεριφορά σας.

Πηγή: ΖΩΔΙΑ/" target="_blank">ΖΩΔΙΑ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ