Τι θα δεις πληρώνοντας το ακριβότερο «φθηνό» εισιτήριο του κόσμου - iefimerida.gr

Τι θα δεις πληρώνοντας το ακριβότερο «φθηνό» εισιτήριο του κόσμου

Τι θα δεις πληρώνοντας το ακριβότερο «φθηνό» εισιτήριο του κόσμου
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ένα τουρνουά στην πόλη Ογκάστα στην πολιτεία της Τζόρτζια των Ηνωμένων Πολιτειών έχει την... τιμή να υπερηφανεύεται ότι το φθηνότερό του εισιτήριο είναι πολύ ακριβότερο από τα μαγικά χαρτάκια άλλων διοργανώσεων.

Για να παρακολουθήσει κανείς μια αγωνιστική ημέρα στον 1ο γύρο του Masters του γκολφ θα πρέπει να ξοδέψει, ούτε λίγο ούτε πολύ, 945 ευρώ, ενώ για να παρακολουθήσει μια ημέρα προπονήσεων θα πρέπει να βγάλει από την τσέπη του 300 ευρώ!

Το τετραήμερο εισιτήριο του τουρνουά κοστίζει 3.500 ευρώ, ενώ το ακριβότερο ημερήσιο φτάνει τα 1.400 ευρώ, την ώρα που ένα εισιτήριο για τον πρώτο γύρο στο US Open έχει 141 ευρώ και 158 στο PGA Championship.

Αν αποφασίσετε να δώσετε αυτά τα χρήματα για να μπείτε στο γήπεδο, τότε τα υπόλοιπα θα σας φανούν «ψίχουλα», καθώς ένα ποτήρι αναψυκτικό κοστίζει μόλις 0,77 ευρώ, ένα ποτήρι μπύρα 1,5 ευρώ και ένα σάντουιτς ένα ευρώ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ εισιτήριο γκολφ Τζόρτζια τουρνουά
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ