Πεντάχρονα παιδιά για μελλοντικές επιθέσεις εκπαιδεύει η Αλ Κάιντα [βίντεο, εικόνες] - iefimerida.gr

Πεντάχρονα παιδιά για μελλοντικές επιθέσεις εκπαιδεύει η Αλ Κάιντα [βίντεο, εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τα περισσότερα από αυτά μετά βίας φτάνουν στο μέγεθος του όπλου που κρατούν. Είναι μικρά παιδιά, κάποια από αυτά ακόμη και πέντε ετών. Κι όμως, στα χέρια τους κρατούν όπλα και εκπαιδεύονται για να γίνουν οι τρομοκράτες της νέας γενιάς.

Πρόκειται για τα παιδιά που εκπαιδεύει η Αλ Κάιντα για μελλοντικές επιθέσεις, σύμφωνα με δημοσίευμα της Daily Mail. Τα περισσότερα από αυτά είναι ορφανά «μαρτύρων» που πέθαναν σε τρομοκρατικές επιθέσεις της οργάνωσης. Και οι απόγονοί τους ακολουθούν τον ίδιο δρόμο.

Άλλα στέκονται σε σειρές και πυροβολούν, προσπαθώντας να «κρατήσουν» το παιδικό κορμί τους όρθιο παρά το τίναγμα του όπλου. Άλλα εξοικειώνονται με περίστροφα, την ώρα που τους κάνουν πλύση εγκεφάλου για τη διεξαγωγή της Τζιχάντ, του ιερού αγώνα στη Δύση και τους μαθαίνουν πώς να φέρουν εις πέρας αποστολές αυτοκτονίας.

Το υλικό προέρχεται από το στρατόπεδο της Αλ Κάιντα στο βόρειο Βαζιριστάν, κοντά στα σύνορα του Πακιστάν με το Αφγανιστάν. Η συγκεκριμένη ομάδα που εκπαιδεύει τα παιδιά θεωρείται ότι είναι υπεύθυνη για περισσότερες από 200 τρομοκρατικές επιθέσεις τα τελευταία 20 χρόνια.

Πεντάχρονα παιδιά για μελλοντικές επιθέσεις εκπαιδεύει η Αλ Κάιντα [βίντεο, εικόνες] | iefimerida.gr 0
Πεντάχρονα παιδιά για μελλοντικές επιθέσεις εκπαιδεύει η Αλ Κάιντα [βίντεο, εικόνες] | iefimerida.gr 1
Πεντάχρονα παιδιά για μελλοντικές επιθέσεις εκπαιδεύει η Αλ Κάιντα [βίντεο, εικόνες] | iefimerida.gr 2
Πεντάχρονα παιδιά για μελλοντικές επιθέσεις εκπαιδεύει η Αλ Κάιντα [βίντεο, εικόνες] | iefimerida.gr 3
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ