Μέσα στο μαύρο αρχηγείο της επιχειρηματία που θέλει να αλλάξει το μέλλον του πορνό [εικόνες] - iefimerida.gr

Μέσα στο μαύρο αρχηγείο της επιχειρηματία που θέλει να αλλάξει το μέλλον του πορνό [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μέσα από το κατάμαυρο πολυτελές διαμέρισμά της στη λουσάτη συνοικία του Τσέλσι στη Νέα Υόρκη, η επιχειρηματίας Σίντι Γκάλοπ έχει βάλει σκοπό να αλλάξει άρδην το μέλλον του πορνό - ακόμη και αν το καταργήσει με τη γνωστή σε όλους μορφή που έχει σήμερα.

Η Γκάλοπ, σύμφωνα με σχετικό ρεπορτάζ του οικονομικού ιστότοπου Business Insider, είναι η γενική διευθύντρια και ιδρυτικό μέλος του MakeLoveNotPorn.tv, ενός ιστότοπου όπου ο καθένας μπορεί να υποβάλλει οπτικοακουστικό υλικό και να το μοιραστεί με τον κόσμο, υπό τον όρο ότι είναι άνω των 18 ετών.

Η πρωτοτυπία του εγχειρήματος της Γκάλοπ συνίσταται στο γεγονός ότι δεν εστιάζει στις «πρόστυχες» και «βρόμικες» όψεις που παραδοσιακά χαρακτηρίζουν τον κόσμο της πορνογραφίας, αλλά στον έρωτα, στον ενδόμυχο χαρακτήρα του, στην αυθεντικότητά του.

Στις εικόνες που ακολουθούν ο αναγνώστης έχει τη δυνατότητα να περιηγηθεί στο πολυτελές διαμέρισμά της, το οποίο επέχει επίσης θέση «επιχειρηματικού κέντρου λήψης αποφάσεων», γνωστό για τα τρελά πάρτι που έχουν λάβει χώρα μέσα σε αυτό, για τα μοναδικά έργα τέχνης, καθώς και για τα design αντικείμενα που το κοσμούν.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ