Τα ζώδια της Τρίτης 23 Απριλίου - iefimerida.gr

Τα ζώδια της Τρίτης 23 Απριλίου

Τα ζώδια της Τρίτης 23 Απριλίου
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Κριός

Ο αισθηματικός τομέας υπόσχεται πολλά αρκεί να έχετε διάθεση να ασχοληθείτε με τον σύντροφό σας. Προς το τέλος της εβδομάδος δημιουργούνται οι κατάλληλες προϋποθέσεις για να γίνει μια σοβαρή συζήτηση γύρω από το μέλλον μιας σχέσης ή συνεργασίας. Προχωρήστε με αργά και σταθερά βήματα για να μην πληγωθείτε ξανά. Το αξιοπερίεργο είναι ότι παρά τα προβλήματα της συγκεκριμένης περιόδου η λίμπιντο σας θα είναι ανεβασμένη, είτε είστε δεσμευμένοι, είτε αδέσμευτοι.

Ταύρος

Αποφύγετε να υπογράψετε αυτό το διάστημα διακανονισμούς ή συμφωνίες και μην πάρετε μεγάλα ρίσκα. Η δημιουργικότητα σας θα είναι αυξημένη και θα μπορέσετε να αναδείξετε με επιτυχία τα ταλέντα σας. Μην αντιδράσετε σπασμωδικά, αντιθέτως κρατήστε μια ουδέτερη στάση μέχρι να οργανωθείτε καλύτερα για να τα αντιμετωπίστε με επιτυχία. Περιορίστε τον παρορμητισμό σας, εξετάστε όλες τις παραμέτρους και προχωρήστε κάνοντας μελετημένα βήματα. Στη δουλειά σας, θα πρέπει να τακτοποιήσετε άμεσα τις εκκρεμότητες που έχετε, γιατί θα σας αναθέσουν καινούργιες ευθύνες.

Δίδυμοι

Εκμεταλλευτείτε την δύναμη και την αυτοπεποίθηση που θα σας διακατέχει αυτό το διάστημα και πάρτε τις αποφάσεις σας. Θέλετε από καιρό να κάνετε ριζικές αλλαγές στη ζωή σας, για να βελτιώσετε τις συνθήκες που επικρατούν, αλλά όλο το αναβάλλετε. Οι ελεύθεροι μην αναλάβετε τώρα δεσμεύσεις στον αισθηματικό τομέα γιατί δεν είναι η καλύτερη στιγμή για να μπείτε σε μια σοβαρή σχέση, απλά διασκεδάστε. Πρακτικά θέματα γύρω από την δουλειά την οικογένεια και τα οικονομικά αποσπούν την προσοχή σας. Στον αισθηματικό τομέα οι συνθήκες είναι ευνοϊκές.

Καρκίνος

Στα οικονομικά σας, κάντε σωστή διαχείριση των χρημάτων σας και θα δείτε πως θα καταφέρετε να κλείσετε ή να μειώσετε παλιές σας οφειλές. Στο εργασιακό περιβάλλον, σας περιμένει αρκετή δουλειά και θα πρέπει το μυαλό σας να είναι πάντα σε εγρήγορση. Στον επαγγελματικό σας τομέα, θα χρειαστεί να αλλάξετε τον τρόπο που σκέφτεστε σχετικά με κάποιες συνεργασίες σας, για να πάρετε τις σωστές αποφάσεις. Στον επαγγελματικό τομέα είναι πολύ πιθανό να αντιμετωπίσετε καθυστερήσεις και ανατροπές. Το ένστικτό σας είναι ιδιαίτερα οξυμένο, για αυτό εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν προς το τέλος της βδομάδας.

Λέων

Οι σχέσεις με τον ερωτικό σύντροφο και τα παιδιά προβλέπονται ευχάριστες. Η κοινωνικότητα σας θα ανέβει και θα κάνετε πολλές επαφές με διάφορα άτομα. Οι αισθηματικές σας σχέσεις εδώ και αρκετό καιρό χαρακτηρίζονται από σκαμπανεβάσματα. Στα αισθηματικά σας οι δεσμευμένοι θα πρέπει να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας, γιατί θα υπάρχουν εντάσεις με τον σύντροφο σας και θα πρέπει να αποβάλετε τον εγωισμό σας. Στα εργασιακά σας οπλιστείτε με υπομονή γιατί θα δοκιμαστούν οι αντοχές σας, καθώς θα σας πιέζει ο χρόνος για να διευθετήσετε τα ζητήματα που σας έχουν αναθέσει οι ανώτεροι σας.

Παρθένος

Ακολουθήστε τη διαίσθηση σας και σίγουρα θα σας οδηγήσει στο σωστό μονοπάτι. Αποφύγετε την υπερένταση αυτό το διάστημα και αφιερώστε χρόνο για ξεκούραση, προκειμένου να φορτίσετε τις μπαταρίες σας. Οι επαφές, οι συζητήσεις με άτομα κύρους μπορεί να αποδειχθούν πολύ ωφέλιμες τόσο για να πάρετε σημαντικές ιδέες-πληροφορίες, όσο και για να προωθήσετε αργότερα όποια σχέδιά σας. Οι αδέσμευτοι του ζωδίου, θα σας δοθούν οι ευκαιρίες για κοινωνικές επαφές, με αποτέλεσμα να κάνετε καινούργιες γνωριμίες με ενδιαφέροντα πρόσωπα. Οι εργένηδες, καινούργιοι άνθρωποι μπαίνουν στη ζωή σας και την ομορφαίνουν.

Ζυγός

Είναι ένα ευνοϊκό διάστημα για όσους λατρεύουν τα έντονα πάθη αλλά και τις δυνατές εντάσεις. Ευνοούνται οι επαφές, οι γνωριμίες καθώς και οι υπογραφές συμβολαίων ή συμφωνιών. Να θυμάστε όμως ότι αυτήν την περίοδο ευνοούνται οι εφήμερες σχέσεις και όχι οι μόνιμες. Προετοιμαστείτε κατάλληλα για να αναλάβετε δράση και πρωτοβουλίες. Στον χώρο της εργασίας σας, τακτοποιήστε τις εκκρεμότητες σας και γίνετε πιο διαλλακτικοί με τους συνεργάτες σας.

Σκορπιός

Εσείς που είστε μόνοι θα μπορέστε να κάνετε μια νέα γνωριμία η οποία θα σας χαροποιήσει. Θα κινητοποιηθείτε για να ξεκινήσετε μια διαδικασία αλλαγών σε πολλούς τομείς της ζωή σας, αφού έχετε φτάσει σε ένα κομβικό σημείο όπου δεν μπορείτε να κάνετε πίσω και πρέπει να προχωρήστε μπροστά. Οι προσπάθειές σας πιάνουν τόπο και οι νέες προοπτικές έχουν δρομολογηθεί. Οι υποχρεώσεις σας θα αυξηθούν γι΄ αυτό θα πρέπει να είσαστε προσεκτικοί και να μην αναλαμβάνετε συνεχώς πράγματα γιατί στο τέλος δεν θα μπορέσετε να αντεπεξέλθετε σωστά και θα έχετε επιπτώσεις στην καριέρα σας. Στον οικονομικό σας τομέα, θα πρέπει να είστε συνέπειες στις υποχρεώσεις σας και να μην κάνετε άσκοπες αγορές.

Τοξότης

Στα οικονομικά θα υπάρξουν ευκαιρίες για να ενισχύσετε τα εισοδήματα σας, αλλά θα πρέπει να είστε προσεκτικοί με τις προτάσεις που θα γίνουν. Σταματήστε να μεταφέρετε το άγχος και την πίεση που έχετε, στην αισθηματική σας ζωή, γιατί το ταίρι σας έχει αρχίσει και κουράζεται ήδη. Στον ερωτικό τομέα παρεξηγήσεις και εντάσεις δε θα λείψουν και μια διάθεση ανταγωνισμού και αδιαλλαξίας είναι πολύ πιθανή. Στον οικονομικό σας τομέα, θα πρέπει να δείξετε μεγάλη προσοχή στη διαχείριση των χρημάτων σας. Το ευχάριστο όμως είναι ότι οι κόποι σας θα αποδώσουν και θα αισθανθείτε δικαιωμένοι.

Αιγόκερως

Βρίσκεστε σε μια δυναμική εποχή, όπου η προσωπική σας πρωτοβουλία θα φέρει σημαντικά αποτελέσματα σε διάφορους τομείς της ζωής σας. Έτσι θα καταφέρετε να μηδενίσετε όλους τους ανασταλτικούς παράγοντες που μπορεί αργότερα να παρουσιαστούν στο δρόμο σας. Θα υπάρξουν γεγονότα και καταστάσεις που θα σας βάλουν να σκεφτείτε θέματα που δεν είχατε αγγίξει ποτέ. Μπορείς να βάλεις νέους στόχους για να φτάσεις στην επιτυχία, αρκεί να έχεις τη θέληση να τους πραγματοποιήσεις. Οι γνωριμίες που θα κάνετε αυτές τις μέρες δεν θα σας ενθουσιάσουν πολυ με αποτέλεσμα να μην προχωρήσετε καθόλου.

Υδροχόος

Δεν είναι καλή περίοδος για καινούργια ανοίγματα, γιατί υπάρχει κίνδυνος να ζημειωθείτε. Μην αφήσετε το παρελθόν να σας κρατήσει σε στασιμότητα. Οι αδέσμευτοι του ζωδίου, θα πρέπει να γίνετε πιο ρεαλιστές και να αρχίσετε να αναζητάτε κάτι πιο σταθερό και πιο ουσιαστικό στη ζωή σας. Προσέξτε τη συμπεριφορά σας, γιατί υπάρχει περίπτωση να οδηγήσετε τις καταστάσεις στα άκρα. Στην ερωτική σας ζωή, οι σχέσεις σας θα κυμανθούν σε καλύτερο επίπεδο από τις προηγούμενες μέρες και θα σας κυριεύσει μια αισιοδοξία, αρχίζοντας να κάνετε σχέδια για το κοινό μέλλον με το ταίρι σας.

Ιχθείς

Καλείστε να αποστασιοποιηθείτε από πρόσωπα και καταστάσεις, προκειμένου να δείτε τα πράγματα αντικειμενικά. Ο οικονομικός τομέας χρειάζεται προσοχή αυτήν την περίοδο. Όλα θα βγαίνουν στην επιφάνεια και θα έχουν σαν αποτέλεσμα την αυστηρή κριτική που θα δεχτείτε από τον περίγυρο σας. Σας περιμένουν ευχάριστες στιγμές γεμάτες πάθους και έρωτα που θα σας αναζωογονήσουν. Στον ερωτικό τομέα, οι όποιες διαφορές υπήρχαν με τον ερωτικό σας σύντροφο, μπορούν τώρα να ξεπεραστούν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Πηγή: ΖΩΔΙΑ/" target="_blank">ΖΩΔΙΑ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ