200 μοτοσικλετιστές της ομάδας ΔΙΑΣ προστατεύουν τους βουλευτές - iefimerida.gr

200 μοτοσικλετιστές της ομάδας ΔΙΑΣ προστατεύουν τους βουλευτές

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δρακόντεια μέτρα ασφαλείας έχουν ληφθεί για να προστατευτούν οι βουλευτές του ελληνικού κοινοβουλίου που συμμετέχουν απόψε το βράδυ στην διαδικασία ψήφου εμπιστοσύνης προς την Κυβέρνηση. Η πρόσβαση στο κέντρο είναι απροσπέλαστη ενώ τους βουλευτές προστατεύουν και διακόσιοι μοτοσικλετιστές της ομάδας ΔΙΑΣ. Σε όλα τα κάθετα στενά της Βασιλίσσης Σοφίας από το ύψος του Μεγ. Μουσικής μέχρι την Βουλή είναι αποκλεισμένα για να μπορούν οι βουλευτές να μετακινηθούν προς την Βουλή χωρίς πρόβλημα

Στις επτά το απόγευμα ξεκίνησαν οι Αγανακτισμένοι τον συμβολικό αποκλεισμό της Βουλής. Η ψηφοφορία θα γίνει τα μεσάνυχτα, ενώ νωρίτερα θα μιλήσουν ο Πρωθυπουργός, ο υπ. Οικονομικών Ευάγγελος Βενιζέλος και ο κ. Αντώνης Σαμαράς.

Νωρίτερα, αστυνομικός κλοιός στήθηκε στη Βουλή.Κλούβες των ΜΑΤ έχουν ζώσει τη Βουλή από την πλευρά των λουλουδάδικων ενώ μπροστά στο Μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη έχει τοποθετηθεί διπλή σειρά από κιγκλιδώματα που είναι ενωμένα μεταξύ τους με ατσαλόσυρμα.

Δεκάδες αστυνομικοί των ομάδων Δίας και Δέλτα περιφέρονται με τις μοτοσυκλέτες τους στους δρόμους γύρω από την Πλατεία Συντάγματος ενώ έχει καταστρωθεί σχέδιο από την Αστυνομία έτσι ώστε οι βουλευτές να καταφέρουν να έχουν πρόσβαση στο Κοινοβούλιο αλλά και να καταφέρουν να αποχωρήσουν μετά τα μεσάνυχτα όταν θα έχει ολοκληρωθεί η ψηφοφορία για την ψήφο εμπιστοσύνης.

Το σκηνικό περιλαμβάνει αυτή την ώρα και χιλιάδες τουρίστες οι οποίοι περιδιαβαίνουν στην κεντρική πλατεία της Αθήνας ανάμεσα σε Αγανακτισμένους, πάνοπλους αστυνομικούς, πανό και δεκάδες μικροπωλητές που έχουν εγκατασταθεί στην κάτω μεριά της Πλατείας.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ