Από το κακό στο χειρότερο πάνε τα ποσοστά του Φρανσουά Ολάντ - iefimerida.gr

Από το κακό στο χειρότερο πάνε τα ποσοστά του Φρανσουά Ολάντ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οι πλειονότητα των Γάλλων εκφράζουν την έντονη δυσαρέσκειά τους από τις κινήσεις του προέδρου Φρανσουά Ολάντ και σε δημοσκοπήση που πραγματοποιήθηκε, μόλις το 25% των πολιτών δηλώνουν ικανοποιημένοι από τις επιδόσεις του.

Σε δημοσκόπηση της Ifop για λογαριασμό της εφημερίδας Journal du Dimanche, οι Γάλλοι «έριξαν» κατά έξι μονάδες -σε σχέση με τον Μάρτιο- τον Ολάντ. Τα ποσοστά αυτά είναι πιο χαμηλά ακόμη και από εκείνα του Νικολά Σαρκοζί, όταν εκείνος διένυε τη λιγότερο δημοφιλή περίοδο της θητείας του με ποσοστά ικανοποιημένων πολιτών 28%.

Σύμφωνα με την ίδια δημοσκόπηση, τα ποσοστά του Ολάντ είναι ανησυχητικά μειωμένα, ακόμη και μεταξύ των οπαδών του Σοσιαλιστικού Κόμματος, δεδομένου ότι έπεσαν από το 77% στο 64%.

Πτώση έξι μονάδων παρουσιάζουν, όμως, και τα ποσοστά του πρωθυπουργού Ζαν Μαρκ Ερό, τα οποία κατρακυλούν στο 30% ικανοποιημένων πολιτών.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ