Καμήλες, ρινόκεροι και Στρουμφάκια έτρεξαν στο μαραθώνιο του Λονδίνου! [εικόνες] - iefimerida.gr

Καμήλες, ρινόκεροι και Στρουμφάκια έτρεξαν στο μαραθώνιο του Λονδίνου! [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τι έκαναν στους δρόμους του Λονδίνου μία καμήλα, ένας ρινόκερος, ένας αστροναύτης και ένα Στρουμφ; Μα φυσικά συμμετείχαν στο μαραθώνιο της βρετανικής πρωτεύουσας!

Πλέον έχει γίνει παράδοση στους μαραθωνίους ανά τον κόσμο η συμμετοχή με ένα περίεργο κοστούμι. Κι αν είναι μία φορά δύσκολο να καλύψει κάποιος τα 42.195 μ. τρέχοντας απλά, με ένα σορτς και ένα φανελάκι, μπορεί να φανταστεί κανείς πόσο μεγαλύτερη γίνεται η πρόκληση με ένα κοστούμι που προσθέτει βάρος.

Οι περισσότεροι από αυτούς τους δρομείς μετείχαν στον αγώνα για φιλανθρωπικό σκοπό, προκειμένου να συγκεντρώσουν χρήματα για να ενισχύσουν ιδρύματα και οργανώσεις. Στην κορυφή των επιλογών τους οι στολές ζώων – από καρχαρία μέχρι στρουθοκάμηλο – ήρωες από την παιδική ηλικία, όπως τα Στρουμφάκια, ενώ κάποιοι επέλεξαν καθαρά... βρετανικό θέμα, αφού υπήρχαν δρομείς ντυμένοι μπουκάλι μπύρας ή ποδοσφαιρικό κύπελλο!

Καμήλες, ρινόκεροι και Στρουμφάκια έτρεξαν στο μαραθώνιο του Λονδίνου! [εικόνες] | iefimerida.gr 4
Καμήλες, ρινόκεροι και Στρουμφάκια έτρεξαν στο μαραθώνιο του Λονδίνου! [εικόνες] | iefimerida.gr 5
Καμήλες, ρινόκεροι και Στρουμφάκια έτρεξαν στο μαραθώνιο του Λονδίνου! [εικόνες] | iefimerida.gr 6
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ