«Τα συλλυπητήριά σας ήταν για μένα βάλσαμο», δηλώνει ο Γιώργος Παπαδάκης [βίντεο] - iefimerida.gr

«Τα συλλυπητήριά σας ήταν για μένα βάλσαμο», δηλώνει ο Γιώργος Παπαδάκης [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τις ευχαριστίες του προς το κοινό και τους συναδέλφους του εξέφρασε ο Γιώργος Παπαδάκης που βρέθηκε και πάλι σήμερα (22/04) στο πλατό της εκπομπής του μετά την αναγκαστική απουσία του την Παρασκευή εξαιτίας του θανάτου της αδελφής του Μαρίας.

«Θέλω να ευχαριστήσω όλους όσοι συμπαραστάθηκαν στην προσωπική μου ταλαιπωρία με το χαμό της αδερφής μου την Παρασκευή. Θέλω να ευχαριστήσω τους συναδέλφους μου εδώ, όταν τους πήρα αργά μετά τα μεσάνυχτα στις δυο να τους πω ότι δεν θα είμαι στη δουλειά». Αυτό δήλωσε ο δημοφιλής παρουσιαστής στην έναρξη της εκπομπής του σήμερα το πρωί.

Προσθέτοντας πως «Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους συναδέλφους και εσάς για τα συλλυπητήριά σας που ήταν για μένα ένα βάλσαμο στις δύσκολες στιγμές που πέρασα. Σας ευχαριστώ πολύ μέσα από τα βάθη της καρδιάς μου».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ εκπομπή κηδεία Γιώργος Παπαδάκης
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ