Τα ζώδια της Δευτέρας 22 Απριλίου - iefimerida.gr

Τα ζώδια της Δευτέρας 22 Απριλίου

Τα ζώδια της Δευτέρας 22 Απριλίου
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Κριός

Προσοχή στις συζητήσεις με τον ερωτικό σύντροφο ή και τους συνεργάτες. Αξιοποιήστε αυτήν την περίοδο για να ξεκαθαρίσετε μέσα σας τις όποιες εκκρεμότητες έχετε αφήσει από το παρελθόν. Αποφύγετε περιττά έξοδα και προσπαθήστε να μην διογκώνετε άλλο τα χρέη σας. Δείτε το μέλλον σας με αισιοδοξία. Είναι πολύ πιθανόν να κρύβουν σημαντικές ευκαιρίες που δεν θα πρέπει να πάνε χαμένες.

Ταύρος

Αγαπητοί αδέσμευτοι θα έχετε την ευκαιρία να κάνετε μια αρκετά ενδιαφέρουσα γνωριμία. Από εδώ και στο εξής ίσως χρειαστεί να προβείτε σε αναθεωρήσεις και ριζικές αλλαγές σε ότι αφορά τις κινήσεις σας στον επαγγελματικό τομέα. Αρκετό άγχος και ευθύνες υπόσχεται ο επαγγελματικός τομέας για εσάς αυτήν την περίοδο. Δεν αποκλείεται πολλοί από εσάς να αναγκαστείτε να καλύψετε έκτακτα έξοδα που θα προκύψουν. Είναι πολύ βασικό να δραστηριοποιηθείτε δυναμικά στον επαγγελματικό σας τομέα, αλλά χωρίς να προκαλέσετε με τις κινήσεις που θα κάνετε ή με την συμπεριφορά σας, παίρνοντας πρωτοβουλίες χωρίς να έχετε την έγκριση των ανώτερων σας.

Δίδυμοι

Η επαγγελματική σας ζωή θα είναι στο προσκήνιο αυτό το διάστημα και θα σας απασχολήσει έντονα. Ο έντονος και δραστήριος χαρακτήρας σας θα θέσει επί τάπητος τις συνεργασίες αυτές. Προσπαθήστε το βράδυ της Πρωτοχρονιάς να είστε με το σύντροφο σας για να αποκαταστήσετε την απόσταση που έχει δημιουργηθεί μεταξύ σας. Σημαντικές εξελίξεις θα υπάρξουν και στην πρόοδο μιας σχέσης, μιας συνεργασίας ή ενός γάμου. Φροντίστε να μην αφήσετε το παρελθόν να σας επηρεάσει στα νέα σας ξεκινήματα.

Καρκίνος

Επιχειρηματικά ή και συναισθηματικά θέματα μπορεί να σας απασχολήσουν αυτήν την περίοδο. Θα βρείτε λύσεις σε θέματα που σας ταλαιπωρούσαν όπως νομικά, περιουσιακά αλλά και για προβλήματα που αντιμετωπίζατε μέσα στο οικογενειακό σας περιβάλλον. Οι ελεύθεροι επαγγελματίες θα μπορέσετε να βρείτε τρόπους για να επεκτείνετε τη δουλειά σας. Ότι και να κάνεις στον χώρο της εργασίας σου, πρέπει να κινηθείς με απόλυτη μυστικότητα αλλά και σοβαρότητα. Συνεργαστείτε σωστά με τους συναδέλφους σας και κερδίστε την εμπιστοσύνη τους.

Λέων

Η τύχη θα είναι με μέρος σας , καθώς θα παρουσιαστούν κάποια άτομα που θα εκτιμήσουν το έργο σας και θα σας προσφέρουν απλόχερα την βοήθεια τους. Θα νιώσετε ανασφαλείς, αλλά δεν πρέπει να το δείξετε αυτό προς τα έξω, αντιθέτως πιέσετε τον εαυτό σας να κινηθεί με δυναμικότητα και αποφασιστικότητα. Οργανωθείτε καλύτερα για να μπορέσετε να αναδείξετε τα ταλέντα και την ευφυία σας. Παράλληλα ξεκαθαρίσετε με τα προβλήματα που υπάρχουν με τους συνεργάτες σας, γιατί θα χρειαστείτε την πολύτιμη βοήθεια τους. Το ευχάριστο είναι ότι παρουσιάζονται αρκετά ενδιαφέρουσες ευκαιρίες ή διέξοδοι γύρω από τον επαγγελματικό σας τομέα.

Παρθένος

Αντιπαραθέσεις και μπερδέματα με άτομα της οικογένειας δεν είναι απίθανο να επικράτησαν αυτήν την περίοδο. Γραφειοκρατικά ζητήματα θα σας απασχολήσουν έντονα. Εκμεταλλευτείτε τις προοπτικές για οικονομική αναδιοργάνωση και φανείτε δυναμικοί, κόντρα σε αυτούς που παίζουν με τα νεύρα σας. Η ανάγκη σας για να αυξήσετε τα έσοδά σας, σας ωθούν σε εξαντλητικούς ρυθμούς στον επαγγελματικό τομέα. Θα θελήσετε να κάνετε ριζικές αλλαγές που αφορούν την κοινωνική σας καταξίωση αλλά θα πρέπει να κάνετε λίγο υπομονή γιατί δεν είναι η κατάλληλη περίοδος για να ξεκινήσετε καινούργια πράγματα.

Ζυγός

Δεν αποκλείεται να υπάρξουν εντάσεις διλήμματα ή περιπλοκές με τον σύντροφο ή και τους συνεργάτες. Η οικογενειακή σας ζωή ή θέματα που αφορούν το σπίτι έρχονται στο προσκήνιο και θα σας απασχολήσουν έντονα. Μην δίνετε αφορμή για παρεξηγήσεις που θα δημιουργήσουν εντάσεις με τον σύντροφό σας. Προσέξτε λίγο την υγεία σας, η ενέργεια σας θα είναι πεσμένη. Στηριχτείτε στις δικές σας δυνάμεις και μην επαναπαύεστε σε υποσχέσεις τρίτων.

Σκορπιός

Διαφυλάξτε την σχέση σας με τον ερωτικό σας σύντροφο από παρεξηγήσεις και μικροκαυγαδάκια. Καλείστε να βάλετε σε μια τάξη τις σκέψεις και τις επιθυμίες σας, εκμεταλλευόμενοι τις καινούργιες ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν για προχωρήσετε μπροστά και να πετύχετε μια ανοδική πορεία στη καριέρα σας. Οι ελεύθεροι ένα πρόσωπο από τα παλιά θα εμφανιστεί και θα σας αναστατώσει. Στα μέσα της εβδομάδος ένα οικονομικό θέμα σας δίνει χαρά και τονώνει την αυτοπεποίθησή σας. Συνήθως σε μια σχέση φταίνε και οι δύο, για τα λάθη που γίνονται γι΄ αυτό προσπαθήσετε να διορθώσετε τα δικά σας.

Τοξότης

Μην κάνετε κινήσεις που θα σας βγάλουν από τον προγραμματισμό σας, προσέξτε πολύ. Οι αδέσμευτοι του ζωδίου ενισχύσετε την αυτοπεποίθηση σας και κλείστε κεφάλαια της ζωής σας που έχουν τελειώσει από καιρό. Παράλληλα, θα πρέπει να είσαστε προσεκτικοί με τις συναλλαγές σας, γιατί υπάρχει πιθανότητα να έχετε απώλειες και εξαπατήσεις και να μην μπορείτε να καλύψετε τις τρέχουσες ανάγκες σας. Στα επαγγελματικά σας, θα συμβούν ανατρεπτικές αλλαγές και θα καλυτερεύσουν οι συνθήκες εργασίας σας. Στον επαγγελματικό σας τομέα, θα πρέπει να ενεργοποιηθείτε άμεσα και να αδράξετε τις ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν.

Αιγόκερως

Εκμεταλλευτείτε τις προτάσεις για συνεργασίες που θα σας γίνουν και στόχο θα έχουν να αυξήσετε τα πάγια έσοδά σας. Να είστε επιφυλακτικοί σε τυχόν συζητήσεις ή διαπραγματεύσεις. Συνεργάτες αλλά και ο αθέμιτος ανταγωνισμός μπορεί να σας αιφνιδιάσουν δυσάρεστα. Αιφνιδιασμοί και ανατροπές είναι μέσα στο πρόγραμμα και παρότι θα αποσυντονιστείτε λίγο, θα σας βγουν σε καλό. Αν είστε με τον άνθρωπό σας ευτυχισμένοι μην σας ενδιαφέρει η άποψη των άλλων.

Υδροχόος

Αυξάνεται η ενέργειά σας και ξαναβρίσκετε την αισιοδοξία σας, η οποία είναι απαραίτητη για να κυνηγήσετε τους στόχους σας. Εξετάστε αναλυτικά τις προτάσεις που θα προκύψουν για νέες συνεργασίες και μετά αποφασίστε. Μέσα στη ροή της καθημερινότητας θα προκύψουν άφθονες επαφές και συζητήσεις με τους συνεργάτες σας. Οι προκλήσεις μπορεί να γίνουν τόσο απρόβλεπτες που θα δοκιμαστούν τα νεύρα σας αλλά και οι αντοχές σας. Στα οικονομικά σας περιορίστε τις αγορές σας γιατί έτσι όπως βαδίζετε γρήγορα τα χρέη σας θα διογκωθούν και θα οδηγηθείτε σε αδιέξοδο.

Ιχθείς

Θα λειτουργείτε περισσότερο με τη λογική παρά με το συναίσθημα, πράγμα που θα σας βγει σε καλό στο τέλος. Οι σχέσεις που έχουν γερές βάσεις και άντεξαν τις δοκιμασίες των προηγούμενων ετών δεν θα έχουν πρόβλημα. Οικογενειακές και επαγγελματικές υποθέσεις μπορεί να βρεθούν στο επίκεντρο, δημιουργώντας άγχος και ανασφάλειες. Στον οικονομικό σας τομέα, κάποια έκτακτα έξοδα για το σπίτι ή ακόμη κάποιοι φουσκωμένοι λογαριασμοί θα παρουσιαστούν και θα πρέπει να τα τακτοποιήσετε άμεσα.

ΖΩΔΙΑ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ