Βαφτίζουν την πορεία… «περίπατο» οι αξιωματικοί των ενόπλων δυνάμεων - iefimerida.gr

Βαφτίζουν την πορεία… «περίπατο» οι αξιωματικοί των ενόπλων δυνάμεων

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την ερχόμενη Πέμπτη 23/6 ο Σύνδεσμος Υποστήριξης και Συνεργασίας Μελών Ενόπλων Δυνάμεων καλεί τα μέλη και τους εν ενεργεία και εν αποστρατεία φίλους του σε «περίπατο» στο κέντρο της Αθήνας

Σύμφωνα με ανακοίνωση του ΣΥΣΜΕΔ, οι Έλληνες αξιωματικοί καλούνται «με τις οικογένειές τους, σε συνάντηση γνωριμίας, συζήτηση και περίπατο κάτω από τον περήφανο, ηλιόλουστο και καταγάλανο ουρανό της Αθήνας». Μάλιστα ως σημείο συνάντησης έχει οριστεί ο σταθμός μετρό στην Ακρόπολη ενώ ο... περίπατος θα ακολουθήσει τη διαδρομή Διονυσίου Αρεοπαγίτου, Στήλες Ολυμπίου Διός, Σύνταγμα, Πανεπιστημίου και πλατεία Κολοκοτρώνη.

Στην ανακοίνωση δεν γίνεται η παραμικρή αναφορά στη λέξη πορεία ή διαμαρτυρία, αλλά τονίζεται πως «καθ' όλη τη διάρκεια του περιπάτου θα μας δοθεί η δυνατότητα να γνωριστούμε καλύτερα, να συζητήσουμε μεταξύ μας και μόνο, χωρίς δηλώσεις σε τρίτους, να ανταλλάξουμε απόψεις και ιδέες για τα τρέχοντα θέματα που αφορούν τις οικογένειές μας και να συσφίξουμε περαιτέρω τις σχέσεις μας, ως περήφανοι Έλληνες στρατιωτικοί».

Αξίζει να αναφερθεί ότι σήμερα ένστολοι αστυνομικοί πραγματοποίησαν διαμαρτυρία έξω από το αστυνομικό μέγαρο Χανίων στην Κρήτη.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ