Οι συναντήσεις του Φώτη Κουβέλη στις Βρυξέλλες - iefimerida.gr

Οι συναντήσεις του Φώτη Κουβέλη στις Βρυξέλλες

Οι συναντήσεις του Φώτη Κουβέλη στις Βρυξέλλες
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Βαλίτσες ετοιμάζει ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ καθώς από την επόμενη Δευτέρα 22 Απριλίου και μέχρι την Παρασκευή 26, θα βρίσκεται στις Βρυξέλλες.

Οπως τονίζει στο iefimerida.gr στενός συνεργάτης του κ. Κουβέλη, «στόχος του ταξιδιού είναι να εκφραστεί η πολιτικη της ΔΗΜΑΡ ως εθνικό πλαίσιο στη διαπραγμάτευση που ήδη γίνεται. Να υπάρξουν αλλαγές και συμπληρώσεις στο πρόγραμμα προσαρμογής, όπου είναι αυτό δυνατό».

Ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ, την ερχόμενη Τρίτη θα συναντήσει τον πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ζοζέ Μανουέλ Μπαρόζο, καθώς και τον πρόεδρο της συμμαχίας Δημοκρατών και Σοσιαλιστών του Ευρωπαϊκού κοινοβουλίου Χάννες Σβόμποντα.

Ακόμη, συναντήσεις θα γίνουν με τον πρόεδρο του Ευρωπαϊκού κοινοβουλίου Μάρτιν Σουλτς, τον επίτροπο σε θέματα απασχόλησης και κοινωνικών υποθέσεων Λάζλο Αντορ, ενώ θα υπάρξει συνάντηση και με την Ελληνίδα επίτροπο Μαρία Δαμανάκη.

Τον κ. Κουβέλη αναμένεται να συνοδεύσουν στις Βρυξέλλες ο εκπρόσωπος τύπου Ανδρέας Παπαδόπουλος, ο υπεύθυνος πολιτικού σχεδιασμού Σάκης Παπαθανασίου καθώς και ο υπεύθυνος Ευρωπαϊκής και εξωτερικής πολιτικής Γεράσιμος Γεωργάτος.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ