Απίστευτο: Μέθυσος προπονητής έκλεψε ποδοσφαιριστή για ν' αγοράσει ποτά - iefimerida.gr

Απίστευτο: Μέθυσος προπονητής έκλεψε ποδοσφαιριστή για ν' αγοράσει ποτά

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πολλές φορές έχουμε λοιδορήσει το ελληνικό ποδόσφαιρο και όσα συμβαίνουν σ' αυτό. Υπάρχουν και χειρότερα, όμως. Ο Γιόζιπ Γκασπάρ, προπονητής της Κροατικής Πρέσκο Ζάγκρεμπ απολύθηκε αφότου έγινε γνωστό ότι έκλεψε την πιστωτική κάρτα ποδοσφαιριστή για να αγοράσει ούτε ένα, ούτε δύο, αλλά 36 μπουκάλια Jagermeister.

Ο Γκασπάρ ήταν αρκετά προσεκτικός. Δεν έκλεψε κάποιον από τους παίκτες της ομάδας του για να μην τον καταλάβουν, αλλά τρύπωσε κρυφά στ' αποδυτήρια της τοπικής ομάδας Σπάρτα Ελέκτρα, η οποία χρησιμοποιεί το ίδιο γήπεδο με την Πρέσκο, είδε μια ανοικτή τσάντα και δεν δίστασε να... σουφρώσει το πορτοφόλι. Ακολούθως πήρε την πιστωτική κάρτα και έσπευσε σε κοντινή κάβα όπου αγόρασε 36 μπουκάλια ποτό (αξίας 450 ευρώ) για να σβήσει τη... δίψα του.

Αυτό που δεν υπολόγισε ο Κροάτης προπονητής ήταν η φήμη του. Ο κάτοχος της πιστωτικής κάρτας είδε την κίνηση στον λογαριασμό του και αναζήτησε τον ένοχο μέσω του κλειστού κυκλώματος του καταστήματος. Αμέσως αναγνώρισε τον Γκασπάρ που ήταν παλιός ποδοσφαιριστής της Ντινάμο Ζάγκρεμπ και ενημέρωσε την αστυνομία που τον συνέλαβε λίγο πριν... σηκώσει και δεύτερη κάβα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ