Συνελήφθη ένας από τους υπόπτους για την επίθεση στον Μαραθώνιο της Βοστώνης - iefimerida.gr

Συνελήφθη ένας από τους υπόπτους για την επίθεση στον Μαραθώνιο της Βοστώνης

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στα χέρια της αστυνομίας βρίσκεται ένας ύποπτος για το μακελειό στην Βοστώνη, όπως μεταδίδουν τα αμερικανικά μέσα ενημέρωσης, ενώ αναζητείται ο δεύτερος. Εντωμεταξύ δόθηκαν στη δημοσιότητα τα ονόματα τους, όπως μεταδίδουν διεθνή μέσα. Είναι τα Mike Mulugeta και Sunil Tripath.

Οπως αναλυτικά καταγράφει στην ιστοσελίδα του ο Μιχάλης Ιγνατίου επικαλούμενος κυρίως των Βoston Globe, «Σύμφωνα με πληροφορίες ο ύποπτος συνελήφθη στην πόλη Watertown μετά από μεγάλη επιχείρηση της αστυνομίας, στην οποία συμμετείχαν δεκάδες πράκτορες και αστυνομικοί.

Είχε προηγηθεί ανταλλαγή πυροβολισμών μεταξύ του υπόπτου και των αστυνομικών, και κλοπή αυτοκινήτου με το οποίο ο δράστης φαίνεται προσπάθησε να αποδράσει.Αστυνομικός εκπρόσωπος δεν επιβεβαιώνει τη σύυλληψη, αλλά επιβεβαίωσε τη μεγάλη αστυνομική επιχείρηση».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ