Τα ζώδια της Παρασκευής 19 Απριλίου - iefimerida.gr

Τα ζώδια της Παρασκευής 19 Απριλίου

Τα ζώδια της Παρασκευής 19 Απριλίου
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Κριός

Οι νέες σχέσεις δεν υπόσχονται πολλά και θα πρέπει να είστε συγκροτημένοι. Οργανωθείτε καλύτερα και φτιάξτε ένα πρόγραμμα, αν θέλετε να τα βγάλετε πέρα και να ανταμειφθείτε για τους κόπους σας. Προσοχή σε τριγμούς που μπορεί να προκύψουν στην σχέση σας. Στα οικονομικά σας, θα θελήσετε να αποκτήσετε τον πλήρη έλεγχο όσων έχετε αξιολογήσει ως υλικές αξίες στη ζωή σας, για να νιώσετε περισσότερη ασφάλεια. Στον οικονομικό σας τομέα θα παρουσιαστούν ευκαιρίες για να βελτιώσετε το εισόδημα σας πράγμα που θα σας κάνει να πάρετε τα πάνω σας και να κινηθείτε πιο άνετα.

Ταύρος

Κάποιες συζητήσεις με πρόσωπα του στενού σας περιβάλλοντος ενδεχομένως να σας προβληματίσουν αρκετά. Ο ερωτικός τομέας για αυτήν την περίοδο βρίσκεται σε δεύτερη μοίρα τουλάχιστον για τους δεσμευμένους. Όσο μπορείτε μην δίνετε αφορμές για σχόλια. Σκεφτείτε θετικά προκειμένου να πάρετε σημαντικές αποφάσεις τόσο για τα μελλοντικά σας σχέδια όσο και για το μέλλον της προσωπικής σας ζωής. Στον αισθηματικό σας τομέα, θα αρχίσετε να ψάχνετε τι φταίει μέσα στη σχέση σας, δίνοντας περισσότερη βάση στην συμπεριφορά σας.

Δίδυμοι

Κάντε συνετή διαχείριση των χρημάτων σας και προσπαθήστε να αναζητήσετε νέες πηγές εσόδων. Μην αφήσετε την ψυχολογία σας να επηρεαστεί αρνητικά, αντιθέτως πιέστε τον εαυτό σας να κινηθεί δυναμικά αντιμετωπίζοντας τις καταστάσεις και ξεπερνώντας τις με επιτυχία. Ξεκαθαρίστε με ορισμένες υποθέσεις που σας απασχολούν και διαχωρήστε ρόλους στα επαγγελματικά σας. Στον ερωτικό σας τομέα οι δεσμευμένοι του ζωδίου, οι διαφορές των χαρακτήρων σας, οι αντικρουόμενες διαθέσεις σας και η φόρτιση από την καθημερινότητα, θα σας φέρουν προβλήματα. Τα άστρα προβλέπουν ότι το πρόγραμμα σας θα είναι φορτωμένο, θα κουραστείτε αφού θα εργάζεστε παραπάνω ώρες και θα έχετε νεύρα και πολύ άγχος.

Καρκίνος

Ανατροπές και αιφνιδιασμοί δεν αποκλείεται να προκύψουν στις επαγγελματικές σας σχέσεις και συνεργασίες. Κάντε του την πρότασή σας και περάστε ευχάριστα. Μην κάνετε βιαστικές κινήσεις, ούτε να πιέσετε πρόσωπα και καταστάσεις, επειδή θέλετε να γίνουν όλα τώρα. Πολλοί από εσάς θα έχετε αρκετές μετακινήσεις επαγγελματικής φύσεως αλλά καλό θα είναι να σιγουρευτείτε πρώτα αν αξίζουν τον κόπο. Ρυθμίστε με ένα καλύτερο τρόπο παλιές εκκρεμότητες ή υποχρεώσεις και ότι σχετίζεται με ακίνητα ή περιουσιακά σας στοιχεία.

Λέων

Ανταγωνισμοί, εντάσεις αλλά και εχθρικές συμπεριφορές είναι πολύ πιθανόν να προκύψουν στον επαγγελματικό σας τομέα και να επηρεάσουν αρνητικά την ψυχολογία σας. Ισχυρή προβλέπεται θα είναι η επιθυμία σας για αισθηματικές επιτυχίες. Μη φοβάστε τις αλλαγές, ακολουθήστε τη διαίσθηση σας και σίγουρα θα οδηγηθείτε στο σωστό μονοπάτι. Προσέξτε τις συζητήσεις που κάνετε στον επαγγελματικό σας χώρο με συνεργάτες, ή άσπονδους φίλους. Στα επαγγελματικά θα σας δοθούν οι ευκαιρίες να βάλλετε σε εφαρμογή κάποια από τα σχέδια σας και θα έχετε θετικές εξελίξεις στην καριέρα σας καθώς θα προκύψουν πολλές καινούργιες και ενδιαφέρουσες προτάσεις.

Παρθένος

Αν σας απασχολεί η εξέλιξη ενός δεσμού, υπάρχει εύνοια. Κάντε αργά και σταθερά βήματα και αναζητήστε ανθρώπους σε θέσεις – κλειδιά που θα εκτιμήσουν τα ταλέντα σας και θα προωθήσουν τα σχέδια σας. Μην ρισκάρετε όμως παίρνοντας σημαντικές αποφάσεις τώρα, ακόμα κι αν όλα δείχνουν ευνοϊκά. Πολλοί από εσάς θα προβείτε σε ανακαίνιση του χώρου που μένετε, θα αλλάξετε στέγη, ή θα σκεφτείτε μια αγορά ακινήτου. Προσπαθήστε να ξεκαθαρίσετε και να προχωρήσετε μπροστά για να υλοποιήσετε τους στόχους που έχετε βάλει.

Ζυγός

Αφήστε αυτό το διάστημα να περάσει και κινηθείτε λίγο αργότερα όταν οι γενικότερες συνθήκες θα είναι πιο ευνοϊκές. Επανεξετάστε τα δεδομένα και δείξτε προσοχή στις λεπτομέρειες. Κάποιες συζητήσεις και επαφές για θέματα εργασίας μπορεί να αξίζουν της προσοχής σας. Παρά τις υποχρεώσεις και τις πολλές ευθύνες θα είστε σε θέση να σταθεροποιήσετε τα σχέδιά σας. Στα μέσα της εβδομάδος προσέξτε λίγο την σχέση σας με ένα φιλικό πρόσωπο προκειμένου να μην δημιουργηθούν παρεξηγήσεις.

Σκορπιός

Είναι η στιγμή όπου θα πρέπει να σκεφτείτε πολύ σοβαρά και να βάλετε σε τάξη τους στόχους σας αλλά και τις συνεργασίες σας. Ευνοούνται επαφές και συμφωνίες. Να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί στις σχέσεις σας, με συγγενείς, φίλους και συνεργάτες. Προγραμματιστείτε σωστά προκειμένου να αποφύγετε όσο το δυνατόν το άγχος και το στρες. Στον οικονομικό σας τομέα, τακτοποιήσετε παλιές σας οφειλές και μην κάνετε μεγάλα ανοίγματα.

Τοξότης

Η συναισθηματική σας ζωή έχει βελτιωθεί αισθητά χωρίς όμως να έχουν εκλείψει οριστικά όλες οι σκιές. Θα υπάρξουν μπερδέματα και παρανοήσεις στις διαπροσωπικές σας σχέσεις, ειδικά σε θέματα επικοινωνίας. Ίσως να νιώσετε την ανάγκη να εκδηλώσετε συναισθήματα και σκέψεις στον σύντροφο σας ή σε κάποιον φίλο σας. Περιορίστε την όποια τάση σας για υψηλούς στόχους στα επαγγελματικά σας αυτό το διάστημα. Πολλοί από εσάς θα μπείτε στην διαδικασία να προγραμματίσετε καλύτερα τα έσοδα και τα έξοδά σας, προκειμένου να φτιάξετε τον προϋπολογισμό σας.

Αιγόκερως

Αποφύγετε να ρισκάρετε αυτή την περίοδο τα χρήματα σε επενδύσεις που υπόσχονται γρήγορο και εύκολο κέρδος. Μάθετε να εκφράζετε ελεύθερα τα συναισθήματα που τρέφετε για τον σύντροφο σας και θα βρείτε θετική ανταπόκριση. Ο ερωτικός τομέας είναι ευνοϊκός με διάθεση για απόλαυση και περιπέτεια. Προσαρμοστείτε στα σημερινά δεδομένα και μην διώχνετε ανθρώπους που αξίζουν από κοντά σας. Στα μέσα της εβδομάδος θα έχετε ευχάριστες συζητήσεις ή μετακινήσεις με αγαπημένα πρόσωπα και φίλους.

Υδροχόος

Αποφύγετε βεβιασμένες κινήσεις πάνω στον πανικό σας, γιατί θα σας οδηγήσουν σε αδιέξοδο. Η προσωπική σας πρωτοβουλία θα φέρει σημαντικές εξελίξεις σε πολλούς τομείς της ζωής σας. Θέματα που έχουν σχέση με την οικογένεια και την ακίνητη περιουσία δεν αποκλείεται να σας απασχολήσουν έντονα. Οι αδέσμευτοι θα θέσετε ως προτεραιότητα στην προσωπική σας ζωή, την ανεύρεση ενός ερωτικού συντρόφου. Στα οικονομικά σας, θα έχετε όλο το χρόνο για να καταστρώσετε τα σχέδια σας και να τα εκτελέσετε προσεκτικά.

Ιχθείς

Αν δεν αλλάξτε τακτική, σύντομα θα χάσετε και αυτά που με τόσους κόπους έχετε καταφέρει. Εσείς που δεν έχετε ερωτικό σύντροφο, θα πρέπει να γίνετε πιο κοινωνικοί και πιο εξωστρεφείς , αφήνοντας τους άλλους να σας πλησιάσουν περισσότερο. Μην προσπαθείς να εντυπωσιάσεις, γιατί αυτή την στιγμή δεν σε συμφέρει αυτή η στάση. Οι υποχρεώσεις και ο χρόνος που διαθέτετε στον επαγγελματικό τομέα δεν αφήνουν πολλά περιθώρια στην προσωπική ζωή. Στα συναισθηματικά σας, οι δεσμευμένοι του ζωδίου, τολμήστε να κάνετε τις αλλαγές που θέλετε μέσα στη σχέση σας και μην γκρινιάζετε συνέχεια στους άλλους ότι όλο προβλήματα σας τυχαίνουν και δεν είστε ευτυχισμένοι.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ