Αυτοί είναι οι δύο ύποπτοι για το μακελειό στη Βοστώνη [εικόνες&βίντεο] - iefimerida.gr

Αυτοί είναι οι δύο ύποπτοι για το μακελειό στη Βοστώνη [εικόνες&βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τις φωτογραφίες δυο ανδρών που εντοπίστηκαν από κάμερες ασφαλείας κοντά στη γραμμή του τερματισμού του Μαραθωνίου της Βοστώνης έδωσε το FBI στη δημοσιότητα, καθώς θεωρούνται οι βασικοί ύποπτοι για το μακελειό.

Οι δύο νεαροί που οι κινήσεις του καταγράφηκαν από κάμερες ασφαλείας φαίνονται να έχουν μαύρα σακίδια -πιθανότητα εκεί είχαν τις χύτρες με τις βόμβες-, ο ένας φορά σκούρο καπέλο και γυαλιά ηλίου και ο δεύτερος λευκό καπέλο.

Το FBI ζητά από τους πολίτες να δουν καλά τις φωτογραφίες και όποιοι αναγνωρίσουν το παραμικρό από τους δύο ύποπτους να ενημερώσει άμεσα τις αρχές. Μάλιστα το FBI προειδοποιεί τους πολίτες πως οι δύο ύποπτοι θεωρούνται επικίνδυνοι και οπλισμένοι. Παράλληλα οι αρχές αναφέρουν πως η ταυτότητα των δραστών έχει εξακριβωθεί, αλλά δε δόθηκαν άλλες πληροφορίες.

Το FBI έδωσε στη δημοσιότητα video από κάμερες ασφαλείας και φωτογραφίες των δυο ανδρών που φέρονται ως οι βομβιστές του μαραθωνίου της Βοστώνης. Βέβαια οι φωτογραφίες που δόθηκαν στη δημοσιότητα δεν είναι «καθαρές» και το FBI προσπαθεί να βελτιώσει την ποιότητά τους για να μπορούν οι πολίτες να τους αναγνωρίσουν.

Οι ύποπτοι Νο1 και Νο2

Ο ύποπτος Νο1 εμφανίζεται να φορά ένα σκούρο καπέλο και γυαλιά και ο ύποπτος Νο2 φορά ένα λευκό καπέλο. Οπως εξήγησε ο ειδικός πράκτορας και επικεφαλής των ερευνών του FBI, Ρίτσαρντ Ντεσλάριερς ο δεύτερος ύποπτος θεωρείται ότι είναι αυτός, που τοποθέτησε την τσάντα με τα εκρηκτικά που εξερράγη στο σημείο του τερματισμού του Μαραθωνίου.

«Κάποιος ξέρει αυτούς τους ανθρώπους που είναι φίλοι, γείτονες, συνάδελφοι ή μέλη κάποιας οικογένειας. Κάθε πληροφορία, όσο ασήμαντη και αν φαίνεται, είναι προς το συμφέρον μας», είπε ο επικεφαλής των ερευνών.

Αυτοί είναι οι δύο ύποπτοι για το μακελειό στη Βοστώνη [εικόνες&βίντεο] | iefimerida.gr 0
Αυτοί είναι οι δύο ύποπτοι για το μακελειό στη Βοστώνη [εικόνες&βίντεο] | iefimerida.gr 1
Αυτοί είναι οι δύο ύποπτοι για το μακελειό στη Βοστώνη [εικόνες&βίντεο] | iefimerida.gr 2
Αυτοί είναι οι δύο ύποπτοι για το μακελειό στη Βοστώνη [εικόνες&βίντεο] | iefimerida.gr 3
Αυτοί είναι οι δύο ύποπτοι για το μακελειό στη Βοστώνη [εικόνες&βίντεο] | iefimerida.gr 4
Αυτοί είναι οι δύο ύποπτοι για το μακελειό στη Βοστώνη [εικόνες&βίντεο] | iefimerida.gr 5
Αυτοί είναι οι δύο ύποπτοι για το μακελειό στη Βοστώνη [εικόνες&βίντεο] | iefimerida.gr 6
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ