Η λαμπερή Τρίτη των ζωδίων - iefimerida.gr

Η λαμπερή Τρίτη των ζωδίων

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η σημερινή Τρίτη για όλα τα ζώδια είναι ένα ευχάριστο διάλειμμα μετά από εκλείψεις και άλλα συμπαντικά χαστούκια. Ας την απολαύσουμε!

Κριός

Η Σελήνη και ο Δίας κάνουν τα μαγικά τους και τα οικονομικά σου αρχίζουν κάπως και γελάνε, γιατί είχε πέσει πολύ κλάμα τελευταία. Η διάθεσή σου φτιάχνει αλλά η ερωτική σου ζωή έχει τον τίτλο «Κάποτε περνούσα καλά». Αν θες τα πράγματα να φτιάξουν, μην κοιτάς σαν χάνος με τα χέρια σταυρωμένα.

Ταύρος

Η Σελήνη στον ενδέκατο οίκο σχηματίζει εξάγωνο με τον Δία στο ζώδιό σου, αυτό σημαίνει «σήκω χόρεψε, κουκλί μου, να σε δω, να σε χαρώ». Όλα τα φώτα πάνω σου, και αν δεν λάμψεις και σήμερα, ε, τότε είσαι άξιος/α της μοίρας σου. Μην αφήσεις τίποτα στη τύχη, η τύχη είναι εδώ, γι’ αυτό ΚΑΝΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΤΙ! (Οτιδήποτε)

Δίδυμοι

Ο Ήλιος από σήμερα θα βρίσκεται στον δεύτερο οίκο σου, άδραξε τη μέρα και όλες τις ευκαιρίες. Κάτι επιτέλους κουνιέται προς τη σωστή κατεύθυνση. Κράτα την αναπνοή σου μέχρι το δέκα πριν δράσεις ή πεις κάτι. Κατάστρωσε τη στρατηγική σου και πάνω τους. Σε κάθε περίπτωση, να θυμάσαι ότι ο χειρισμός πρέπει να είναι λεπτός… βελούδινος…

Καρκίνος

Ο Ήλιος (ο Ηλιάτορας) θα βρίσκεται από σήμερα στο ζώδιό σου και έτσι ό,τι καινούργιο θα έχει την τιμητική του. Η ζωή σου θα μυρίζει σαν να βγήκε μόλις από το σελοφάν. Η Σελήνη στους Ιχθύες σχηματίζει εξάγωνο με τον Δία, γι’ αυτό τι κάθεσαι; Κάνε ένα ταξίδι του μυαλού ή του κορμιού. Κάνε κάτι που δεν είχες κάνει καιρό. Γενικά, δράσε και μην το σκέφτεσαι εκατό φορές.

Λέων

Η Σελήνη σχηματίζει εξάγωνο με τον Δία στον δέκατο οίκο σου. Και σιγά σιγά συνδέεσαι με το λιοντάρι που κρύβεις μέσα σου σαν ένα χέρι μαλακά να σε επαναφέρει στη ζούγκλα. Εντάξει, έλειπες καιρό, έχεις να κάνεις πολλά, αλλά είσαι πάλι μέσα στα ρούχα σου. Γι’ αυτό χαμογέλα έτσι, να γίνει μια καλή αρχή.

Παρθένος

Η σημερινή όψη Σελήνης και Δία φέρνει κάτι καινούργιο έξω από την πόρτα σου. Μη διστάσεις να ανοίξεις, δεν είμαστε τώρα για δισταγμούς και ναι μεν αλλά. Αφού η τύχη είναι εκεί, πώς την έχεις δει δηλαδή, θα πας αλλού; Μην κάνεις τον καουμπόι και πάρε τα πράγματα όπως έρχονται, ειδικά τώρα που δεν έρχονται άσχημα. Δηλαδή μην γίνεις για ακόμα μια φορά επαναστάτης χωρίς αιτία.

Ζυγός

Το εξάγωνο της Σελήνης με τον Δία φέρνει τα όνειρά σου ένα βήμα πιο μπροστά. Δεν είπε κανείς ότι δεν έχεις τις σκέψεις και τις ανασφάλειές σου, αλλά τώρα περισσότερο από ποτέ νιώθεις ότι είσαι σε θέση να πάρεις το τιμόνι της ζωής σου στα χέρια σου και να πας τη ζωή σου εκεί που θες.

Σκορπιός

Η όψη της Σελήνης με τον Ταύρο ευνοεί ό,τι έχει μέσα δημιουργία και έμπνευση αλλά και έρωτα. Μα έλα, τι κάνεις τόσον καιρό, γιατί δεν ερωτεύεσαι, είπαμε; Αφού όλο σου το είναι σου ζητά να αφεθείς, γιατί κρατιέσαι ακόμα από χειρολαβές; Κάτσε πίσω, απόλαυσε τη διαδρομή κι όπου σε βγάλει.

Τοξότης

Το εξάγωνο της Σελήνης με τον Δία σού φέρνει δώρα και βάζει βάλσαμο στην κουρασμένη σου καρδιά. Πολλά θέματα είναι ανοιχτά και εκκρεμούν, αλλά τώρα βρίσκεις το κουράγιο να τραβήξεις το τσιρότο και είσαι έτοιμη/ος να θεραπεύσεις ό,τι πονάει. Αποφασίζεις δηλαδή να περιποιηθείς και να γιατρέψεις την πληγή από το να κάνεις ότι δεν βλέπεις και να την αγνοείς.

Αιγόκερως

Η Σελήνη και ο Δίας σχηματίζουν μια καλή για σένα όψη. Ο Δίας στον Ταύρο σού κλείνει το μάτι και είναι απορίας άξιο πώς δεν έχεις ακόμα πιάσει το υπονοούμενο. Ναι, πώς να στο πούμε αλλιώς, ο έρωτας σε περιμένει και εσύ άργησες μια μέρα, τρέξε λοιπόν να καλύψεις την απόσταση.

Υδροχόος

Το εξάγωνο της Σελήνης με τον Δία τα κάνει όλα πιο γλυκόπιοτα και πιο συγκεκριμένα. Το αφηρημένο γίνεται συγκεκριμένο. Στα επαγγελματικά παρουσιάζονται νέες επαγγελματικές ευκαιρίες και ο έρωτας γίνεται και πάλι το πιο καλό σου ναρκωτικό. Εύγε.

Ιχθύες

Η Σελήνη στο ζώδιό σου σήμερα σχηματίζει μια πολύ θετική γωνία με τον Δία. Έτσι, θα έχεις πάλι το επικοινωνιακό αλλά και το κληρονομικό χάρισμα. Διαίσθηση και λογική μαζί, χεράκι χεράκι, σε μια εντυπωσιακή συνάντηση. Το πεπρωμένο σού κλείνει το μάτι και η μέρα αυτή, αν την εκμεταλλευτείς σωστά, μπορεί να γράψει ιστορία.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ