Αναστασίου ο... επόμενος προπονητής στον Παναθηναϊκό - iefimerida.gr

Αναστασίου ο... επόμενος προπονητής στον Παναθηναϊκό

Αναστασίου ο... επόμενος προπονητής στον Παναθηναϊκό
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στον πάγκο του Παναθηναϊκού θα βρίσκεται από τον επόμενο χρόνο ο Γιάννης Αναστασίου, που θα αναλάβει να επαναφέρει το «τριφύλλι» στις επιτυχίες.

Όπως δήλωσε ο ίδιος σε ηλεκτρονική ιστοσελίδα της Ολλανδίας οι δύο πλευρές έχουν υπογράψει τριετές συμβόλαιο συνεργασίας.

«Στόχος μου είναι να έχω νεαρούς φιλόδοξους ποδοσφαιριστές για να δημιουργήσουμε μια νέα ομάδα. Η πρόκληση είναι μεγάλη και την αποδέχομαι» τόνισε χαρακτηριστικά ο Έλληνας τεχνικός.

Ο Γιάννης Αναστασίου που έχει ξανακάτσει στον πάγκο των «πρασίνων» ως βοηθός του Χεντ Τεν Κάτε, έδωσε και το στίγμα του για τον Παναθηναϊκό που θέλει να δημιουργήσει: «Το πλεονέκτημα μου είναι ότι γνωρίζω την ελληνική νοοτροπία, αλλά έχω εργαστεί και στο εξωτερικό. Είμαι βέβαιος ότι στο μέλλον θα μπορούμε ν' ανταγωνιστούμε τον Ολυμπιακό».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ