Ο ΟΤΕ στο πλευρό των μικρομεσαίων επιχειρήσεων με την «η επιχείρησή σου.gr» - iefimerida.gr

Ο ΟΤΕ στο πλευρό των μικρομεσαίων επιχειρήσεων με την «η επιχείρησή σου.gr»

Ο ΟΤΕ στο πλευρό των μικρομεσαίων επιχειρήσεων με την «η επιχείρησή σου.gr»
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο ΟΤΕ στηρίζει τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις με το πρόγραμμα «www.yourbusiness.gr» και τις βοηθάει να αναπτύξουν τις δραστηριότητές τους στο διαδίκτυο.

Η πρωτοβουλία ξεκίνησε τον Οκτώβριο και μέχρι σήμερα, χιλιάδες επιχειρήσεις και ελεύθεροι επαγγελματίες από ολόκληρη την Ελλάδα απέκτησαν παρουσία στο Internet, δωρεάν για έναν ολόκληρο χρόνο, ενώ η ανταπόκριση και η συμμετοχή στο πρόγραμμα συνεχίζει να είναι ιδιαίτερα σημαντική.

Μέσα από το ειδικά σχεδιασμένο και εύχρηστο site, το www.yourbusiness.gr οι ενδιαφερόμενοι επαγγελματίες μπορούν να δημιουργήσουν την ιστοσελίδα ή το ηλεκτρονικό κατάστημα της επιχείρησής τους, επιλέγοντας την ηλεκτρονική διεύθυνση (url/domain) που επιθυμούν και να επωφεληθούν από συγκεκριμένες δυνατότητες που προσφέρονται για την προώθηση των προϊόντων ή υπηρεσιών τους (π.χ. SMS & email campaign management).

Η ιστοσελίδα τους θα φιλοξενείται δωρεάν για ένα χρόνο στις ασφαλείς υποδομές του ΟΤΕ, ενώ θα παρέχεται και online βοήθεια, αλλά και τηλεφωνική υποστήριξη για πληροφορίες ή διευκρινίσεις μέσω του 13818.

Την εμπειρία τους από το «www.yourbusiness.gr» παραθέτουν ο Χρήστος Χρυσικόπουλος και η Κατερίνα Μελαχρινού, ιδιοκτήτες μιας επιχείρησης ανθοδιακόσμησης και διοργάνωσης εκδηλώσεων (γάμων & βαπτίσεων), εδώ και 30 χρόνια οι οποίοι μέσω της πρωτοβουλίας του ΟΤΕ κατάφεραν να δημιουργήσουν για την επιχείρησή τους το site www.thefairytale.gr.

«Είχαμε site για την επιχείρησή μας αλλά έπρεπε να το ξαναδημιουργήσουμε όταν αποφασίσαμε να τη μετονομάσουμε και να διευρύνουμε το φάσμα των υπηρεσιών μας πέρα από την ανθοδιακόσμηση. Μόλις ακούσαμε για την πρωτοβουλία "η επιχείρησή σου.gr" δεν το σκεφτήκαμε καθόλου! Εύκολο, εύχρηστο και δωρεάν με πολλές δυνατότητες για την προβολή των υπηρεσιών μας. Πρόκειται για μια πολύ έξυπνη ιδέα σε μια ιδιαίτερα δύσκολη εποχή, που δίνει τη δυνατότητα εύκολα και με διαρκή υποστήριξη να προωθήσεις την επιχείρησή σου στο διαδίκτυο», αναφέρει η Κατερίνα Μελαχρινού.

Η επιχείρηση "The Fairy Tale" δραστηριοποιείται στο χώρο διοργάνωσης κοινωνικών εκδηλώσεων και προσφέρει δυναμικές και καινοτόμες ιδέες, δίνοντας πάντα σημασία στη λεπτομέρεια των σημαντικών στιγμών της ζωής μας. Πλέον, μέσω της πρωτοβουλίας του ΟΤΕ, έχουν τη δυνατότητα να προωθήσουν τις υπηρεσίες τους και διαδικτυακά.

«Αρέσει πολύ στους πελάτες μας, το βρίσκουν εύχρηστο και ιδιαίτερα λειτουργικό. Γενικά έχουμε ήδη έχουμε παρατηρήσει αύξηση της επισκεψιμότητας και προσέλκυση νέων πελατών», σχολιάζουν οι ιδιοκτήτες του "The Fairy Tale".

Στο παρακάτω link μπορείτε να παρακολουθήσετε και τις περιπτώσεις πέντε ακριτικών επιχειρήσεων που απέκτησαν παρουσία στο διαδίκτυο μέσω της πρωτοβουλίας, «η επιχείρησή σου.gr» www.yourbusiness.gr/anavasi

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ