Το θρίλερ στη Βοστώνη συνεχίζεται: Ακόμη καμία σύλληψη για το μακελειό - iefimerida.gr

Το θρίλερ στη Βοστώνη συνεχίζεται: Ακόμη καμία σύλληψη για το μακελειό

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οι δραματικές ώρες στο θρίλερ των βομβιστικών επιθέσεων εξακολουθούν να κυλούν βασανιστικά αργά για τα θύματα, τους συγγενείς τους και για τις διωκτικές αρχές,οι οποίες ψάχνουν μανιωδώς τον υπεύθυνο γι' αυτή την τραγωδία.

Αν και οι το FBI διέψευσε τις πληροφορίες που είχαν κυκλοφορήσει στα αμερικανικά -και όχι μόνο- μέσα για σύλληψη υπόπτων, υποστηρίζεται πως οι κάμερες έχουν ήδη «υποδείξει» δύο πιθανούς δράστες.

Οι αστυνομικοί, σύμφωνα με το CNN, έχουν εντοπίσει δύο «πιθανούς υπόπτους» που φαίνεται να κινούνται κοντά στη γραμμή τερματισμού του Μαραθώνιου της Βοστώνης λίγες στιγμές πριν σημειωθούν οι δύο εκρήξεις που σκότωσαν τρεις και τραυμάτισαν 180 ανθρώπους.

Η περιγραφή του ενός υπόπτου

Οι κάμερες «μαρτυρούν» τον έναν από τους δύο υπόπτους να μεταφέρει και πιθανότατα να αφήνει στο έδαφος στο σημείο που εξερράγη η μία από τις δύο βόμβες ένα μαύρο σάκο. Ο άνδρας είναι «ιδιαίτερα σκουρόχρωμος ή μαύρος»,με ξενική προφορά, φορούσε αθλητική μπλούζα και εθεάθη να προσπαθεί να εισέλθει σε μια επιτηρούμενη ζώνη πέντε λεπτά πριν από την πρώτη έκρηξη.

Οι επιθέσεις

Δεδομένου ότι μέχρι στιγμής καμία τρομοκρατική οργάνωση δεν έχει αναλάβει την ευθύνη αυτής της τρομερής επίθεσης, οι αρχές κάνουν λόγο για έναν πιθανό «μοναχικό λύκο». Οι βόμβες κατασκευάστηκαν με υλικά που κυκλοφορούν στο εμπόριο και όχι με εκρηκτικά στρατιωτικού τύπου, ενώ πιθανολογείται πως η πυροδότησή τους έγινε μέσω κινητού τηλεφώνου, χωρίς να αποκλείεται το ενδεχόμενο να υπήρχαν και χρονοδιακόπτες.

Οι αμερικανικές Αρχές εξετάζουν κάθε διαθέσιμο στοιχείο, βίντεο και φωτογραφίες, εξακολουθώντας παράλληλα να απευθύνουν εκκλήσεις στο κοινό να βοηθήσει με καταγεγραμμένες εικόνες από τον τόπο της επίθεσης.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ