«Είναι ρατσισμός το να μην μπορούν να καπνίσουν όλοι μαριχουάνα», δηλώνει η Σούζαν Σάραντον - iefimerida.gr

«Είναι ρατσισμός το να μην μπορούν να καπνίσουν όλοι μαριχουάνα», δηλώνει η Σούζαν Σάραντον

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την γνώμη της υπέρ της νομιμοποίησης της μαριχουάνας εξέφρασε για άλλη μια φορά η Σούζαν Σάραντον στα πλαίσια της εμφάνισης της στην διαδικτυακή εκπομπή της Huffington Post.

«Θα ήθελα να δω τους πάντες να μπορούν να καπνίσουν μαριχουάνα. Είναι σπατάλη των χρημάτων μας να βάζεις στην φυλακή όλους αυτούς ανθρώπους». Αυτό δήλωσε η βραβευμένη με Όσκαρ σταρ στην Huffington Post όπου βρέθηκε (αγκαλιά με τα σκυλιά της) προκειμένου να προωθήσει την νέα της ταινία με τίτλο The Big Wedding.

Προσθέτοντας «Είναι απόλυτα ρατσιστικό το να προσπαθείς να συλλάβεις τους χρήστες. Το μόνο που καταφέρνεις είναι να γεμίζεις τις φυλακές μας με ανθρώπους, συνήθως έγχρωμους, και να ξοδεύεις τα χρήματα των φορολογούμενων, την ίδια ώρα που κάνεις πλούσια τα καρτέλ. Η μόνη λύση είναι να νομιμοποιήσουμε την μαριχουάνα. Αλλά μόνο την μαριχουάνα. Ειδικά οι άνθρωποι της γενιάς μου γνωρίζουν ότι η μαριχουάνα δεν είναι ένα ναρκωτικό που πρόκειται να σε σκοτώσει. Το αλκοόλ π.χ. Κάνει μεγαλύτερη ζημιά στο σώμα. Ούτε έχεις ακούσει κάποιον που είναι χάι με μαριχουάνα να ληστεύει μαγαζιά».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ