Τόπλες φωτογραφήθηκε η «ατιμασμένη» σοσιαλίστρια Ισπανίδα πολιτικός [εικόνα] - iefimerida.gr

Τόπλες φωτογραφήθηκε η «ατιμασμένη» σοσιαλίστρια Ισπανίδα πολιτικός [εικόνα]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Προκλητική φωτογράφηση στο ισπανικό περιοδικό Interviu έκανε η 42χρονη πρώην δημοτική σύμβουλος Ολβίντο Χορμίγκος. Τρεις μόλις μήνες μετά την αναγκαστική παραίτησή της εξαιτίας της κυκλοφορίας ενός ερωτικού βίντεο που την έδειχνε να αυτοϊκανοποιείται.

«Όλοι ήταν σίγουροι επί μήνες ότι θα κάνω μια τέτοια φωτογράφηση. Οπότε αποφάσισα να τους δικαιώσω. Αυτό που με ενδιαφέρει είναι να τους δείξω ότι μπορώ να κάνω ό,τι θέλω με το κορμί μου». Αυτό δήλωσε στο περιοδικό Interviu η διαβόητη δημοτική σύμβουλος της πόλης Los Yebenes και μέλος του ισπανικού σοσιαλιστικού κόμματος.

Η 42χρονη έγινε πρωτοσέλιδο τον Σεπτέμβριο του 2012, όταν κυκλοφόρησε ένα ερωτικό βίντεο που την έδειχνε να αυτοϊκανοποιείται και το οποίο είχε στείλει σε ένα γνωστό ποδοσφαιριστή με τον οποίο διατηρούσε τους τελευταίους τρεις μήνες δεσμό. Κάτι που ανάγκασε τη δημοτική σύμβουλο να παραιτηθεί τον Φεβρουάριο του 2012.

Και μπορεί η ίδια να δηλώνει ότι πλέον έχει καταφέρει να σταθεί στα πόδια της και να προχωρήσει, αλλά δεν σκοπεύει σε καμία περίπτωση να συγχωρέσει τον υπεύθυνο για την κυκλοφορία του βίντεο «Το μόνο που θέλω είναι ο παραλήπτης του βίντεο, ο ποδοσφαιριστής, που αυτή τη στιγμή κυκλοφορεί στην πόλη σαν να μην συμβαίνει τίποτα, να πληρώσει».

Τόπλες φωτογραφήθηκε η «ατιμασμένη» σοσιαλίστρια Ισπανίδα πολιτικός [εικόνα]  | iefimerida.gr 0

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ