Τα ζώδια της Πέμπτης 18 Απριλίου - iefimerida.gr

Τα ζώδια της Πέμπτης 18 Απριλίου

Τα ζώδια της Πέμπτης 18 Απριλίου
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Κριός

Έντονες σκέψεις ή και συζητήσεις φαίνεται να σας απασχολούν αυτήν την περίοδο, σχετικά με τα οικονομικά σας θέματα. Λειτουργείστε με γνώμονα τη λογική και κάνετε αργά και σταθερά βήματα. Οι ελεύθεροι του ζωδίου, ο μαγνητισμός και η σεξουαλική σας ενέργεια θα βρίσκονται στα ύψη. Στα ερωτικά σας, όσοι έχετε δεσμό θα πρέπει να βρείτε λύσεις στα προβλήματα που διαιωνίζονται και σας ταλαιπωρούν. Υπομονή σύνεση και μεθοδικότητα είναι ο κατάλληλος τρόπος για να μπορέσετε να αντιμετωπίσετε τα όποια προβλήματα σας απασχολούν αυτήν την περίοδο.

Ταύρος

Μια σχέση σας από το παρελθόν θα σας απασχολήσει πάλι και θα αρχίσετε να σκέφτεστε σοβαρά την επανασύνδεση με το πρόσωπο αυτό. Να ξέρετε όμως ότι θα χρειαστεί να καταβάλλετε πολλές προσπάθειες για να αποκαταστήσετε τις ισορροπίες μεταξύ σας. Ο χρόνος σας είναι πιεσμένος και αυτός είναι ο κυριότερος λόγος που ο αισθηματικός τομέας παρουσιάζει στασιμότητα. Το ευχάριστο είναι ότι θα έχετε σημαντικά οφέλη σε οικονομικό επίπεδο. Υπερασπίστε με διπλωματία τα συμφέροντα σας και προωθήστε τις ιδέες σας με έξυπνους τρόπους.

Δίδυμοι

Αν νιώθετε ότι έχει ραγίσει το γυαλί, είναι άσκοπο να δίνετε παράταση σε αυτή τη σχέση. Αρπάξτε σημαντικές ευκαιρίες που θα σας δοθούν και μην επαναπαυτείτε, μέχρι να ολοκληρώσετε ότι έχετε αρχίσει. Διώξτε το φόβο και αφήστε τους άλλους να σας πλησιάσουν και να σας γνωρίσουν καλύτερα. Ενώ πολλοί από εσάς μπορεί να αναθεωρήσετε παλιές φιλίες που δεν αξίζουν μια νέα ευκαιρία. Η περίοδος δεν είναι κατάλληλη για επενδύσεις.

Καρκίνος

Αρχικά, θα πρέπει να διευθετήσετε τις υποθέσεις που εκκρεμούν, για να μπορέσετε να εστιάσετε το ενδιαφέρον σας στις ανάγκες σας και να σχεδιάσετε τις επόμενες σας κινήσεις. Κάντε αργά και σταθερά βήματα και αναζητήστε ανθρώπους σε θέσεις – κλειδιά που θα εκτιμήσουν τα ταλέντα σας και θα προωθήσουν τα σχέδια σας. Να είστε προσεκτικοί με τους συνεργάτες σας και να μην δίνετε λαβές για σχόλια και κουτσομπολιά. Προσπαθήστε να ξεκαθαρίσετε και να προχωρήσετε μπροστά για να υλοποιήσετε τους στόχους που έχετε βάλει. Στη δουλειά σας θα κουραστείτε με τις ευθύνες που θα αναλάβετε και καλό είναι να λειτουργήσετε με την λογική και να εξετάσετε τα πάντα, πριν κάνετε οποιοδήποτε βήμα.

Λέων

Εκμεταλλευτείτε αυτό το διάστημα για να προωθήσετε σχέδια που είχατε δρομολόγησει εδώ και αρκετό καιρό και καθυστερούσαν. Η ανάγκη της συντροφικότητας βρίσκει σύμφωνους τους περισσότερους από εσάς, που θα σκεφτούν να συγκατοικήσουν με το ταίρι τους. Η ερωτική σας ζωή βρίσκετε σε ισορροπία αν και κάποια πράγματα δεν σας ταιριάζουν και θα θέλατε να τα αλλάξετε. Ο τομέας της καριέρας παρουσιάζει κινητικότητα αλλά θα πρέπει να εξετάσετε δυο και τρεις φορές τις όποιες συνεργασίες ή ευκαιρίες προκύπτουν. Στα αισθηματικά σας όσοι έχετε μόνιμο δεσμό θα πρέπει να πάψετε να κριτικάρετε συνέχεια τον σύντροφο σας γιατί θα κουραστεί και θα τον χάσετε.

Παρθένος

Αξιοποιήστε αυτήν την περίοδο προκειμένου να εκμεταλλευτείτε τις όποιες αξιόλογες ευκαιρίες θα εμφανιστούν στον επαγγελματικό τομέα. Θα έρθετε σε επαφή με πολύ κόσμο και θα συζητήσετε για καινούργιες συνεργασίες. Οι σχέσεις που έχουν γερές βάσεις και άντεξαν τις δοκιμασίες των προηγούμενων ετών δεν θα έχουν πρόβλημα. Στα επαγγελματικά σας θα έχετε αρκετές ευκαιρίες να τονώσετε τη δουλειά σας και να αυξήσετε την πελατεία σας. Στα συναισθηματικά σας, οι δεσμευμένοι του ζωδίου, ο σύντροφος σας θα διανύσει μια δύσκολη περίοδο και θα πρέπει να του συμπαρασταθείτε.

Ζυγός

Ενώ αντίθετα αν πρόκειται να κάνετε κάποιον οικονομικό διακανονισμό καλύτερα να το αναβάλετε για λίγο αργότερα. Με τις κατάλληλες επαφές που θα κάνετε, παρά τα εμπόδια που θα δημιουργηθούν, θα καταφέρετε στο τέλος να εφαρμόσετε τα σχέδια σας. Οι ευθύνες και οι υποχρεώσεις σας θα αυξηθούν και θα πρέπει να κινείστε με καθαρό μυαλό για να τα βγάλετε πέρα. Στα οικονομικά σας θα κάνετε έξοδα για τους δικούς σας ανθρώπους, αλλά και για την διαμόρφωση κάποιων χώρων στην κατοικία σας. Χειριστείτε αυτήν την πιθανότητα με επιχειρήματα και καλή διάθεση και όλα θα πάνε καλά.

Σκορπιός

Μην δανείσετε χρήματα σε τρίτους γιατί υπάρχει περίπτωση να μην τα πάρετε πίσω. Οι αδέσμευτοι του ζωδίου, ξεπεράστε τις παλιές σας νοοτροπίες και αφήστε τον εαυτό σας να ερωτευθεί ξανά. Προσέχετε μήπως σας σχολιάζουν πίσω από την πλάτη σας. Στην προσωπική σας ζωή, οι δεσμευμένοι του ζωδίου θα πρέπει να αφοσιωθείτε περισσότερο στον σύντροφο σας να κάνετε κινήσεις για να αναθερμάνετε την σχέση σας για να υπάρξει διάρκεια.

Τοξότης

Με σκληρή δουλειά, συνέπεια και προσήλωση στους στόχους σας, θα κερδίσετε την επιτυχία. Οι όποιες προτάσεις προκύψουν αυτό το διάστημα θα πρέπει να εξεταστούν προσεκτικά, γιατί ότι λάμπει δεν είναι απαραίτητα χρυσός. Στα οικονομικά σας θα πιεστείτε καθώς τα σχέδια που είχατε για να μειώσετε τα χρέη σας μπλοκάρονται και εσείς καλείστε να βρείτε λύσεις για να μην βγείτε εκτός προϋπολογισμού. Χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή στον οικονομικό τομέα για να μην έχετε απώλειες από εκεί που δεν το περιμένετε.

Αιγόκερως

Εμπιστευτείτε τη διαίσθησή σας πριν κάνετε κάποιο βήμα. Κάντε μερικές αλλαγές για να μπορέσετε να βελτιώσετε την εικόνα σας αλλά και τη διάθεση σας. Οι εξελίξεις θα κινηθούν προς τη θετική κατεύθυνση αρκεί να έχετε υπομονή. Στα ερωτικά σας εσείς που έχετε μόνιμο δεσμό, προσπαθήστε με διάλογο να λύσετε τις διαφορές που έχετε με το ταίρι σας και όχι με καβγάδες και τσακωμούς. Το ενδιαφέρον σας θα στραφεί στο κοντινό σας περιβάλλον και θα συσφίξετε περισσότερο τις σχέσεις σας με τους δικούς σας ανθρώπους.

Υδροχόος

Είναι μια καλή περίοδο για να λύσετε τις όποιες διαφορές με τον σύντροφο σας και να αποκαταστήσετε την σχέση σας. Θα πρέπει να είσαστε προετοιμασμένοι και να μεθοδεύετε σωστά τις κινήσεις σας, πριν προβείτε σε οποιαδήποτε απόφαση. Ο αισθηματικός τομέας παρουσιάζει ενδιαφέρον και οι τάσεις για περιπέτειες συνεχίζονται ειδικά για τους αδέσμευτους. Όσοι είστε αδέσμευτοι, ενισχύστε την αυτοπεποίθηση σας και εμπιστευτείτε ανθρώπους που δείχνουν ότι πιστεύουν σε σας. Στα οικονομικά σας θα παρουσιαστεί άνοδος και θα μπορέσετε να κινηθείτε πιο άνετα.

Ιχθείς

Αποφύγετε να κάνετε οποιοδήποτε επαγγελματικό εγχείρημα αυτήν την περίοδο και προσπαθήστε να κρατήσετε τις ισορροπίες με τους συνεργάτες σας. Δεν αποκλείεται να πάτε κάποιο ταξιδάκι τις μέρες του Πάσχα με το ταίρι σας, για να χαλαρώσετε και να ξεκουραστείτε. Εκμεταλλευτείτε τις όποιες προοπτικές διαφαίνονται στον επαγγελματικό τομέα αλλά κινηθείτε με μελετημένα και σταθερά βήματα. Ερωτικά, ενώ τα πράγματα μέσα στην σχέση σας θα αρχίσουν να στρώνουν, εσείς θα νιώθετε ακόμα ανασφάλεια και απογοήτευση που όμως δεν θα έχει υπόβαθρο τώρα πια.

Πηγή: ΖΩΔΙΑ/" target="_blank">ΖΩΔΙΑ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ