Η Αθηνά Ωνάση δίνει 1,3 εκατ. δολάρια για να μεταφέρει τα άλογά της στη Βραζιλία - iefimerida.gr

Η Αθηνά Ωνάση δίνει 1,3 εκατ. δολάρια για να μεταφέρει τα άλογά της στη Βραζιλία

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τις «σπατάλες» άρχισε η Αθηνά Ωνάση, καθώς η μοναδική κληρονόμος της δυναστείας Ωνάση έκλεισε συμβόλαιο-μαμούθ ύψους 1,3 εκατ. δολαρίων με γερμανική αεροπορική εταιρεία, προκειμένου να μεταφέρει άλογα ιππασίας από την Ευρώπη στο Ρίο ντε Τζανέιρο.

Σύμφωνα με τον διευθυντή του τμήματος πτήσεων cargo της εταιρείας Lufthansa, η οποία ειδικεύεται στη μεταφορά αλόγων και άλλων ζώων, η Αθηνά Ωνάση χρηματοδότησε τη μεταφορά αλόγων στη Βραζιλία, προκειμένου να συμμετάσχουν σε ένα τουρνουά που διοργανώνει η ίδια μια φορά το χρόνο και φέρει το όνομά της, αναφέρει το πρακτορείο Bloomberg.

Η αεροπορική εταιρεία θα βγει ιδιαιτέρως κερδισμένη από τη μεταφορά των αλόγων της κληρονόμου του Αριστοτέλη Ωνάση, καθώς όπως αναφέρεται η εναέρια μεταφορά ενός αλόγου στοιχίζει περίπου 10.000 ευρώ, όσο δηλαδή ένα εισιτήριο πρώτης θέσης με επιστροφή.

Οι πρώτες εκτιμήσεις κάνουν λόγο για περίπου 100 άλογα τα οποία θα μεταφερθούν στο Ρίο ντε Τζανέιρο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ