Με την ψυχή στο στόμα ο ΠΑΟΚ νίκησε τον Αστέρα και πήρε προβάδισμα για τον τελικό - iefimerida.gr

Με την ψυχή στο στόμα ο ΠΑΟΚ νίκησε τον Αστέρα και πήρε προβάδισμα για τον τελικό

Με την ψυχή στο στόμα ο ΠΑΟΚ νίκησε τον Αστέρα και πήρε προβάδισμα για τον τελικ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μπορεί η ομάδα της Θεσσαλονίκης να πήρε τη νίκη και το προβάδισμα για πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος, ωστόσο, ο Αστέρας Τρίπολης κέρδισε για ακόμη μια φορά τις εντυπώσεις και έδειξε ότι η ρεβάνς μόνο εύκολη υπόθεση δεν θα είναι.

Ο ΠΑΟΚ επικράτησε του Αστέρα με 2-1 στο πρώτο ημιτελικό ,ωστόσο, χρειάστηκε ένα γκολ του Δημήτρη Σαλπιγγίδη σχεδόν στην εκπνοή για να κάμψει την αντίσταση της ομάδας του Σάκη Τσιώλη.

Η ομάδα του Γιώργου Δώνη είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων και κατάφερε να προηγηθεί στο 24' με τον Αθανασιάδη, όμως, οι Αρκάδες στο δεύτερο ημίχρονο ήταν πολύ καλύτεροι και ισοφάρισαν στο 63' με τον Ναβάρο, ενώ λίγο έλειψε να προηγηθούν σπαταλώντας δύο ευκαιρίες στο 71' και το 78'.

Τελικά η λύτρωση ήρθε για τον ΠΑΟΚ από τον συνήθη ύποπτο, Δημήτρη Σαλπιγγίδη ο οποίος έδωσε τη νίκη στο 90' εκμεταλλευόμενος σύγχυση στην άμυνα του Αστέρα.

Συνθέσεις:

ΠΑΟΚ (Γιώργος Δώνης): Ιτάνζ, Αποστολόπουλος (76΄ Κωνσταντινίδης), Σίντεφελντ, Κατσουράνης, Λίνο, Κάτσε (76΄ Ρομπέρ), Λαζάρ (83΄ Φωτάκης), Καμαρά, Λόρενς, Σαλπιγγίδης, Αθανασιάδης.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Σάκης Τσιώλης): Μπαντής, Τσαμπούρης, Μπαρτολίνι, Σανκαρέ, Πιπίνης, Ουσέρο, Αλβάρες (+90΄ Φορμίκα), Ναβάρο, Ράγιος, Ντε Μπλάσις, Λέντσε (46΄ Καλαντζής).

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ