Ερασιτεχνικό αθλητισμό ζητά το ΚΚΕ - iefimerida.gr

Ερασιτεχνικό αθλητισμό ζητά το ΚΚΕ

Ερασιτεχνικό αθλητισμό ζητά το ΚΚΕ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τη δική του πρόταση για τον αθλητισμό και ειδικότερα το ποδόσφαιρο διατύπωσε το ΚΚΕ, έπειτα από τα πρόσφατα επεισόδια στο ΟΑΚΑ κατά τη διάρκεια του ποδοσφαιρικού αγώνα της ΑΕΚ και του Πανθρακικού, που διεκόπη έπειτα από εισβολή οπαδών στον αγωνιστικό χώρο.

«Πόσα ακόμα επεισόδια πρέπει να παιχτούν για να επιβεβαιωθεί το πόσο επίκαιρη είναι η θέση του ΚΚΕ που μιλάει για κατάργηση της επιχειρηματικής δράσης στον αθλητισμό και συγκεκριμένα στο ποδόσφαιρο;» αναφέρεται σε σχόλιο του ΚΚΕ για τα επεισόδια στο ΟΑΚΑ, ενώ προστίθεται ότι «είναι καιρός να βγουν συμπεράσματα από τους φίλους της ΑΕΚ, άλλα και των άλλων ομάδων, για τους επιχειρηματίες που έρχονται δήθεν σαν "Μεσσίες", εκμεταλλεύονται την αγάπη που έχει ο κόσμος για την ομάδα και στη συνέχεια την φορτώνουν με χρέη που τα πληρώνει ο λαός».

«Όλοι αυτοί επενδύουν στον αθλητισμό για δικό τους όφελος. Στόχος τους είναι το κέρδος και όταν δεν υπάρχουν εγγυήσεις αποσύρονται, είτε είναι ένας, είτε πολλοί, αδιαφορώντας για την ομάδα και την ιστορία της. Αυτή είναι η λειτουργία του αθλητισμού – επιχείρηση, του επαγγελματικού αθλητισμού» καταλήγει το σχόλιο του ΚΚΕ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ