Ραγδαίες εξελίξεις - Ταυτοποιήθηκε ο δράστης της τρομοκρατικής επίθεσης στη Βοστώνη - iefimerida.gr

Ραγδαίες εξελίξεις - Ταυτοποιήθηκε ο δράστης της τρομοκρατικής επίθεσης στη Βοστώνη

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Aπέδωσαν από ότι φαίνεται καρποί οι έρευνες των αμερικανικών αρχών καθώς όπως μεταδίδει το CNN οι αρχές ταυτοποίησαν το δράστη της βομβιστικής επίθεσης στο Μαραθώνιο της Βοστώνης.

Σύμφωνα με τις αποκλειστικές πληροφορίες του CNN οι ερευνητές εντόπισαν τον ύποπτο αναλύοντας τα βίντεο που πήραν από τις κάμερες του κλειστού κυκλώματος πολυκαταστήματος που βρίσκεται κοντά στο σημείο της έκρηξης.

Το έργο των ερευνητών βοήθησε και ένα βίντεο που μετέδωσε ο τοπικός τηλεοπτικός σταθμός της Βοστώνης.

Νωρίτερα πηγή του FBI, που γνωρίζει την πορεία των ερευνών από πρώτο χέρι, ανέφερε στο CNN πως στη στέγη κτιρίου που βρίσκεται κοντά στο σημείο της επίθεσης βρέθηκε το καπάκι μιας χύτρας που πιστεύουν ότι είχε χρησιμοποιηθεί στις βομβιστικές επιθέσεις.

Παρόλα αυτά, άγνωστο προς το παρόν παραμένει αν το χτύπημα ήταν «εσωτερικό», αν δηλαδή υποκινήθηκε από ακροδεξιούς ή ήταν χτύπημα της Αλ Κάιντα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ