Ο Μέσι αγόρασε το σπίτι που έμεναν οι ενοχλητικοί γείτονες [εικόνα] - iefimerida.gr

Ο Μέσι αγόρασε το σπίτι που έμεναν οι ενοχλητικοί γείτονες [εικόνα]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στην... αναγκαστική αγορά του σπιτιού που βρίσκεται δίπλα από την έπαυλη που έχει σε προάστιο της Βαρκελώνης προχώρησε ο Λιονέλ Μέσι.

Βέβαια, ο βραχύσωμος επιθετικός της Μπαρτσελόνα δεν προχώρησε σε αυτή την κίνηση για να εντυπωσιάσει ή να κάνει έξωση στους διπλανούς του, αλλά ουσιαστικά του το επέβαλαν.

Συγκεκριμένα, οι γείτονες ανακαίνιζαν το σπίτι τους, αλλά λόγω ενός οικονομικού προβλήματος δεν μπόρεσαν να συνεχίσουν και ζήτησαν από τον Αργεντίνο άσο να το αγοράσει, αλλά εκείνος αρνήθηκε.

Ετσι, στην προσπάθειά τους να πετύχουν το... σκοπό τους και να βγάλουν και τίποτα... ψιλά, αποφάσισαν να νοικιάζουν τα δωμάτια σε μεμονωμένους «πελάτες», οι οποίοι έκαναν αρκετή φασαρία και δεν άφησαν τον σούπερ σταρ της Barca να ησυχάσει.

Αν και αρχικά έχτισε ένα φράχτη ανάμεσα στα δύο σπίτια, τελικά αποφάσισε να πληρώσει τα χρήματα που ήθελε ο ιδιοκτήτης και απέκτησε άλλο ένα σπίτι στη Βαρκελώνη.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ