Ο βουλευτής του ΚΚΕ Νίκος Σοφιανός οδεύει για διευθυντής του Ριζοσπάστη - iefimerida.gr

Ο βουλευτής του ΚΚΕ Νίκος Σοφιανός οδεύει για διευθυντής του Ριζοσπάστη

Ο βουλευτής του ΚΚΕ Νίκος Σοφιανός οδεύει για διευθυντής του Ριζοσπάστη
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο βουλευτής και μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου του ΚΚΕ Νίκος Σοφιανός προορίζεται, σύμφωνα με πληροφορίες, για τη θέση του νέου διευθυντή της εφημερίδας Ριζοσπάστης που όπως είναι γνωστό αποτελεί όργανο της κεντρικής επιτροπής του συγκεκριμένου κόμματος.

Οπως αναφέρεται στην ιστοσελίδα ysterografa μετά την εκλογή του Δημήτρη Κουτσούμπα, ο οποίος ήταν παλαιότερα διευθυντής στην ίδια εφημερίδα, στη θέση του γενικού γραμματέα του ΚΚΕ, ο Νίκος Σοφιανός αναμένεται να διαδεχθεί τον σημερινό διευθυντή Στέφανο Λουκά.

Οπως αναφέρουν οι πληροφορίες στο σημερινό διευθυντή καταλογίζονται ευθύνες για την έκρυθμη κατάσταση που επικρατεί σήμερα στην εφημερίδα με δημοσιογράφους να καταγγέλουν δημοσίως το κόμμα και να στρέφονται ακόμη και δικαστικά εναντίον του προκειμένου να πληρωθούν δεδουλευμένες αποδοχές του.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ