Λοβέρδος: Δεν υπάρχει κάτι να πάρεις από το ΠΑΣΟΚ όταν αυτό δημοσκοπείται στο 5%-6% - iefimerida.gr

Λοβέρδος: Δεν υπάρχει κάτι να πάρεις από το ΠΑΣΟΚ όταν αυτό δημοσκοπείται στο 5%-6%

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

της «Συμφωνίας για την Νέα Ελλάδα» Ανδρέας Λοβέρδος, ο οποίος σε δηλώσεις του χαρακτήρισε τις συνεργασίες με άλλα κόμματα επιβεβλημένες, ασκώντας παράλληλα κριτική στο ΠΑΣΟΚ και την σημερινή εκλογική του καθίζηση.

Μιλώντας στο ραδιοσταθμό ΒΗΜΑ FM, ο κ. Λοβέρδος επεσήμανε την ανάγκη δημιουργίας μιας «κουλτούρας συνεργασιών στη λεγόμενη δημοκρατική παράταξη», τονίζοντας ωστόσο ότι η δημιουργία του νέου κόμματος βασίζεται στην «αυτονομία και την αυτοτέλεια», ενώ αποθάρρυνε το ενδεχόμενο συνεργασίας με τα δύο κεντροαριστερά κόμματα που στηρίζουν την κυβέρνηση Σαμαρά δηλώνοντας ότι «δεν υπάρχει κάτι να πάρει κανείς από το ΠΑΣΟΚ, όταν αυτό δημοσκοπείται στο 5 και 6%. Όποιος αρκείται στο 6%, και το 3,5-4% που δίνουν στη ΔΗΜΑΡ, πάει να πει ότι βολεύεται με αυτά», ενώ αναφερόμενος στους πρώην ψηφοφόρους του ΠΑΣΟΚ που μετακινήθηκαν σε άλλα κόμματα δήλωσε ότι «έχουν τροφοδοτήσει τη δύναμη όλων των άλλων κομμάτων ακόμα και της ακροδεξιάς».

Ο κ. Λοβέρδος δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στο ΠΑΣΟΚ και την σημερινή εκλογική του καθίζηση και υποστήριξε ότι «οι πολίτες που αποχώρησαν από το ΠΑΣΟΚ έχουν τροφοδοτήσει τη δύναμη όλων των άλλων κομμάτων, ακόμα και της ακροδεξιάς».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ